sjokoladebesøk


Er dere en vennegjeng, storfamilie eller bare en gruppe sjokoladeentusiaster? I Freialand er det mye man kan oppleve, og vi tilpasser oss de aller fleste. Reis tilbake i tid og lær mer om den spennende sjokoladehistorien, bli med en tur inn i våre fabrikklokaler og opplev kunst av Edvard Munch i vår vakre kantine, Freiasalen. På toppen av det hele får dere mulighet til å støpe deres egen melkesjokolade! Det blir selvfølgelig smaksprøver på veien. 

 • Støperiet

  Bor det en kreativ sjokolademaker i deg? Eller er du bare glad i sjokolade? På Støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Du får selvsagt ta med deg sjokoladen din hjem.

 • Opplevelsessenteret

  Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

 • Fabrikken (som regel ikke produksjon på søndager, men vi går inn i produksjonslokalene)

  Bli med en tur inn i produksjonslokalene. Du vil du se moderne teknologi som i kombinasjon med tradisjon og dyktige arbeidere produserer «Norges beste sjokolade». Her på Rodeløkka har sjokoladelukten fra Freia preget området siden 1889, og vi er stolte av å vise deg hjertet i bedriften.

 • Freiasalen

  Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

 • Parken (om sommeren)

  Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Sjokoladebesøk koster kr 2900,-

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling. Bestillinger kan gjøres inntil 6 mnd. før besøket, evt. avbestillinger må skje senest 17. dager før besøket.

Prisen gjelder én gruppe med inntil 17 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper
samtidig. Barn under ti år har dessverre ikke adgang.

Sjokoladebesøk varer i to timer.

Enkeltbilletter Fredager kl. 12:30 – 14:30 har vi omvisninger for enkeltpersoner. Billetter koster kr. 190,-og kjøpes på http://www.ticketmaster.no.

ALLERGI Vi opplever at mange kontakter oss angående ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesial-tilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjema.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under 18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse til bestilleren og/eller ansvarlig leder.
Her kan du laste ned samtykkeskjema.

bestill besøk >