Sjokoladebursdag


Ingenting slår sjokoladebursdag hos Freia! I Freialand har vi lagt til rette for en bursdagsfeiring dere sent vil glemme. Bli med på en reise tilbake i tid og opplev sjokoladens spennende historie, støp din egen melkesjokolade og se hvordan sjokoladen blir til i våre fabrikklokaler. Det blir selvfølgelig smaksprøver på veien.

En sjokoladebursdag kan ha inntil 17 personer (15 barn og 2 voksne i barnebursdager), og maks tre jubilanter. Nedre aldersgrense er 10 år. Vi har ingen øvre aldersgrense.

  • Støperiet, støping av sjokolade, smaksprøver og spising av pølser for de som har med

    Bor det en kreativ sjokolademaker i deg? Eller er du bare glad i sjokolade? På Støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Du får selvsagt ta med deg sjokoladen din hjem.

  • Opplevelsessenteret

    Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

  • Fabrikken (som regel ikke produksjon på søndager, men vi går inn i produksjonslokalene)

    Bli med en tur inn i produksjonslokalene. Du vil du se moderne teknologi som i kombinasjon med tradisjon og dyktige arbeidere produserer «Norges beste sjokolade». Her på Rodeløkka har sjokoladelukten fra Freia preget området siden 1889, og vi er stolte av å vise deg hjertet i bedriften.

Praktisk informasjon Vi ønsker å gjøre ekstra stas på den eller de som har bursdag og har derfor en begrensning på inntil tre jubilanter.

Ett bursdagsbarn pr. bursdag: kr. 2900,-
To bursdagsbarn pr. bursdag: kr. 3500,-
Tre bursdagsbarn pr. bursdag: kr 4200,-

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail rett etter fullført bestilling. Bestillinger kan gjøres inntil 6 mnd. før besøket, evt. avbestillinger må skje senest 17. dager før besøket.

Prisen gjelder én gruppe på inntil 17 personer og varierer avhengig av antall jubilanter i gruppen. Er det en barnebursdag er det plass til inntil 15 barn og to voksne (minst én må være voksen). Alle gjester må være over 10 år eller fylle 10 år i inneværende år. Yngre søsken har dessverre ikke adgang.

Vi anbefaler å ikke ta med egen bursdagssnacks som kaker og godteri, da sjokoladen som blir servert underveis dekker mye av behovet for søtsaker. Ønskes servering utover dette kan dere ta med pølser og lomper evt. enkel «håndmat» som pizzasnurrer. Vi stiller med oppvarmet pølsevann, servietter, pappkrus, drikkevann, ketchup og sennep. Dere har mulighet til å ta med brus, men husk at man blir tørst av sjokolade og vann er som kjent den beste tørstedrikken.

En sjokoladebursdag varer i 2,5 time.

Dersom barna har vært her i bursdag tidligere, gi oss beskjed pr. mail så lager vi et litt annet opplegg!

ALLERGI Vi opplever at mange kontakter oss ang. ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesial-tilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjema.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under
18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse
til bestilleren og/eller ansvarlig leder.

Bursdagsinvitasjon finner du her.