Støperiet
Opplevelsessenteret
Fabrikken
Freiasalen

PRAKTISK INFORMASJON


Et undervisningsbesøk for 5. klasse t.o.m. videregående koster kr 1500,- Et undervisningsbesøk for studenter/voksenopplæring koster kr 1900,-


Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling. Man kan bestille besøk seks måneder frem i tid. Avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket. Vi kan også sende EHF fakturaer til skoler som har med rekvisisjon.


Prisen gjelder én gruppe med inntil 18 personer inkludert lærere. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig. Tilbudet gjelder for skoleklasser fra 5. klasse og oppover. Barn under ti år har dessverre ikke adgang.


For spesialklasser kan vi ta imot grupper på inntil 15 personer inklusive lærere/ ledsagere.


Vi skreddersyr besøket etter klassetrinn, og man kan velge om man ønsker særskilt fokus på HMS, markedsføring, bærekraft eller kunst. Programmet som retter seg mot HMS har innbakte kompetansemål fra læreplanen.


NB! Kun en begrenset del av vårt bygg er tilpasset rullestolbrukere. Informer oss gjerne om spesielle behov.


  • Tider for omvisning:
  • 09:30 til 11:30
  • 12:30 til 14:30
Undervisningsbesøk varer i to timer.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under 18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse til bestilleren og/eller ansvarlig leder. Her kan du laste ned samtykkeskjema.


Eventuell avbestilling gjøres her.


ALLERGI


Vi opplever at mange kontakter oss ang. ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesialtilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjem

UNDERVISNINGSMATERIELL

Her finner du våre undervisningssider som tilbyr utfyllende informasjon til skoleklasser. Denne informasjonen kan brukes både i forkant og etterkant av besøket hos oss.

SJOKOLADENS HISTORIE

Et innblikk i kakaoens historie, fra da toltekerne dyrket kakaotrær i Sentral Amerika rundt år 800 frem til det ble spisesjokolade i 1828.

lær mer >

SLIK LAGER VI SJOKOLADE

Hvilke råvarer trengs for å lage sjokolade, og hva må skje med råvarene før vi kan nyte en ferdig sjokoladeplate?

lær mer >

FRA IDÉ TIL FORBRUK

Å lansere et nytt produkt er et tidkrevende prosjekt. Sjokoladen må gjennom en omfattende verdikjede før den endelig når frem til butikkhylla og forbrukerne.

lær mer >

EMBALLASJE OG MERKING

Det er mange hensyn som må ivaretas når det kommer til et produkts emballasje.

lær mer >

MERKEVAREBYGGING

Det er viktig at merkevarer skiller seg ut fra mengden på en positiv måte. Forbrukere velger ofte merker etter hvordan de selv ønsker å fremstå. Men hvordan blir en merkevare til?

lær mer >

KONTAKT OSS

Adresse

ADRESSE:


  • Johan Throne Holst plass 1
  • (Inng. Københavngata)
  • 0566 Oslo
Mail

MAIL:


freialand@mdlz.com


  • FREIALAND:
  • 22 04 41 93



  • MONDELEZ NORGE RESEPSJON:
  • 22 04 40 22
TRIKK OG BUSS

TRIKK OG BUSS:


  • Trikk nr. 11, 12 og 18 til Birkelunden.
  • Buss nr. 30 til Birkelunden.
  • Buss nr. 20 og 21 til Københavngata.
PRAKTISK INFORMASJON >
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323