Freia m Corny Smakgaranti

Vilkår for smaksgaranti

Arrangør av kampanjen

Mondelez Norge AS («Mondelez»)
Johan Throne Holsts Plass 1,
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
NO-0502, Oslo

Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i kampanjen aksepterer deltakeren vilkår for smaksgaranti.

Smaksgaranti

Smaksgarantien gjelder for kjøp i kampanjeperioden: 5/9–30/10 2022. Registreringer av kvitteringer mottatt etter 13/11 godkjennes ikke. Smaksgarantien gjelder maks 1 gang per person og kjøpt produkt.

Slik drar du nytte av smaksgarantien:

  • Kjøp en m Corny og ta vare på kvitteringen.
  • Gå til Freia.no og klikk på kampanjen
  • Fortell hvorfor du ikke er fornøyd med produktet, og last opp kvitteringen sammen med bankopplysningene dine, så får du pengene tilbake for kjøpet.
  • Når kvitteringen din er godkjent, tar det opptil 1 uke før du ser pengene på kontoen din.

Hvem kan delta

Kampanjen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne kampanjen kan ikke delta.

Forbehold

Mondelez og andre partnere i denne kampanjen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i kampanjen.

Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.

Personopplysninger

Ved deltagelse kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn, bank og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende smaksgarantien, blant annet for å foreta betalingen.

For å kunne fullføre tilbakebetalinger, kan personopplysningene overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektig. Ved å delta i kampanjen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her: https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice?sc_lang=nb-no&siteId=6oyH%2ft29EQgVQQ6KPOLGAQ%3d%3d

Kontakt

Har du spørsmål om vilkårene eller kampanjen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.