HVORDAN VINNE HELTESTATUS?


Finn en av de åtte kodene gjemt i en Freia-sjokolade (se hvilke under). Du velger ett av prosjektene som mangler støtte, og gir dermed kr 25 000,- til noe de trenger sårt. Til gjengjeld får du en plakett med ditt navn og portrett hengt på veggen til de du har blitt helten til.

I tillegg til heltestatus vil vinnerne motta hver sin pakke med deilig sjokolade fra Freia.

PROSJEKTER DU KAN STØTTE


Follese Musikkorps

Follese Musikkorps holder til utenfor Bergen. De er veldig glade i å øve og spille, men mangler dessverre en god del uniformer. Uniformer bør et korps ha, derfor håper vi noen finner en vinnerbillett og støtter dette tapre korpset med kr 25 000.

Pinnsvinhjelpen

Pinnsvin er utrydningstruet og Pinnsvinhjelpen hjelper til med å redde og pleie små og store pinnsvin. Desto mer støtte de får, desto flere pinnsvin kan de redde. Vi håper at noen som finner en vinnerbillett vil støtte ildsjelene som redder pinnsvinsjelene med kr 25 000.

Honningsvåg T&IFs småguttelag

Honningsvåg T&IFs småguttelag gleder seg til sommeren. Spesielt hvis de får skrapt sammen nok penger til sin store drøm: Deltagelse i Norway Cup, 200 mil unna. Finner du en sjokolade-kode? Da kan du bli helten som gir noen en fotball-opplevelse de aldri vil glemme!

Foreningen Besøkshesten

Besøkshesten Liva skaper glede hver gang hun kommer på besøk. Men kostnader til drivstoff, fôr og utstyr gjør at det ikke blir så mange besøk som før. Vi håper noen finner en vinnerbillett og gir Liva mulighet til å dra på enda flere besøk.

Rockebandet 4OnTheFloor

De satser på å bli store en gang. Rockebandet 4OnTheFloor, som består av Brage, Lukas, Sverre og Jon. Men akkurat nå trenger de penger til å få spilt inn en demo. Vi håper noen finner en vinnerbillett og gir 4OnTheFloor en drømmestart på rocke-karrieren.

Manger IL - Boccia

Manger IL driver med Boccia. Boccia er både gøy og spennende. Men bor man på et sted hvor det nesten alltid regner sidelengs – da er en boccia-gapahuk gull verdt! Den som finner en vinnerbillett kan sørge for at Manger IL får ly for regnet.

Foreningen for omplassering av dyr (FOD)

Foreningen for omplassering av dyr (FOD) tar seg av mange dyr. Nå har de fått inn en gruppe med forsømte katter som trenger medisin, spesiell behandling og omsorg. Finner du en vinnerbillett har du muligheten til å gi disse kattene et bedre liv. Og deg selv heltestatus.

Tøyen sportsklubb

Tøyen sportsklubb driver med en rekke aktiviteter for barn, som involverer hopping og akrobatikk. Og som mange kan forestille seg er slik utfoldelse lettere med en trampoline under føttene. Finner du en vinnerbillett kan du bli helten som gjør barna i Tøyen sportsklubb hoppende glade!

DU KAN FINNE KODEN I EN AV
DISSE SJOKOLADENE


 • Freia Japp (82 g)
  Freia Japp (82 g)

  Japp består av melkesjokolade, fylt med deilig kakaomarengs og myk karamell. Den ble lansert allerede i 1949, og er fremdeles en favoritt blant sjokoladeelskere.

  Freia Japp 82 gram.

 • Freia Toppris (60 g)
  Freia Toppris (60 g)

  Toppris består av melkesjokolade fylt med sprø røsted ris med en deilig toffeekjerne. Både knasende sprø, lett og luftig og deilig myk på samme tid.

  Freia Toppris 60 gram.

 • Freia Peanøttkubbe (60 g)
  Freia Peanøttkubbe (60 g)
  Peanøttkubbe består av deilig melkesjokolade, fylt med knasende peanøtter og en myk og herlig toffeekjerne. Både knasende sprø og deilig myk på samme tid.
 • Freia Monolit (60 g)
  Freia Monolit (60 g)

  Freia Monolit består av tre fristende lag med deilig gelé, trøffel og marsipan, dekket med nydelig, mørk sjokolade. En myk fristelse i to biter.

  Freia Monolit 60 gram.

 • Smil (78 g)
  Smil (78 g)

  Freia Smil er en deilig rull med biter av Freia Melkesjokolade, med en kjerne av myk toffee. Som skapt for å deles!

  Freia Smil 78 gram.

 • Krokanrull (71 g)
  Krokanrull (71 g)
  Freia Krokanrull er fine biter av deilig melkesjokolade med sprø mandelkrokan. Mild, god og bittelitt sprø.
 • Freia Melkerull (74g)
  Freia Melkerull (74g)

  Freia Melkerull er en kjent og kjær klassiker som er laget av ren Freia Melkesjokolade av beste kvalitet. Freia Melkerull er et lite stykke Norge som er lett å dele, lett å glede.

  Freia Melkerull 74 gram.

 • Freia Mandelstang (43 g)
  Freia Mandelstang (43 g)
  Freia Mandelstang er en klassiker av myk vaniljefondant dekket med mørk sjokolade og et dryss av hakkede mandler. Myk, frisk og knasende god.