KONKURRANSE­VILKÅR


1. Generelt

1.1 Mondelēz Norge AS (”Mondelēz”), Johan Throne Holsts plass 1, P.O. Box 6658 Rodeløkka, NO-0502, Oslo, er arrangør av konkurransen der premiene er kr 25 000 som vinnerne må gi videre til ett av åtte forhåndsutvalgte formål. Plakett med vinnerens navn og portrett vil bli produsert og hengt opp i lokalene som tilhører vinnerens prosjekt, altså en hyllest av vinneren – såkalt heltestatus. I tillegg til heltestatus vil vinnerne motta hver sin pakke med deilig sjokolade fra Freia.

1.2 Konkurransen starter 18. april 2017 og avsluttes 11. juni 2017.

1.3 For å delta i konkurransen må du være 16 år eller eldre og bosatt i Norge. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Virksomheter kan ikke delta.

1.4 Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen kan ikke vinne premier.

2. Deltakelse

2.1 Du deltar ved kjøp av ett av produktene som er med i konkurransen. Produktene som er en del av konkurransen er tydelig markert på denne nettsiden, og gjelder disse; Freia Toppris 60g, Freia Peanøttkubbe 60g, Freia Smil 78g, Freia Mandelstang 43g, Freia Monolit 60g, Freia Melkerull 74g, Freia Krokanrull 71g og Freia Japp King Size 82g.
Konkurransen er avgrenset til kampanjeperioden, som er fra 18. april 2017 til 11. juni 2017.
Når man finner en av sjokoladene med kodelappen (vinnerloddet) vil man umiddelbart vite at man har vunnet en av de totalt 8 premiene levert av Mondelēz. Premiene må tas imot som tildelt og kan ikke heves i kontanter eller overdras andre.

2.2 Vinneren må ved funn av en sjokolade med kodelapp kontakte Mondelēz per telefon for å registrere seg som vinner. Vinnerne må oppgi fullt navn og adresse når de registrerer seg som vinnere, samt sende inn kodelappen per post for å verifisere at de har vunnet, i tillegg til en skriftlig bekreftelse på at de har lest og forstått konkurransevilkårene. Eventuelle utlegg for forsendelse av kodelapp vil bli dekket av Mondelēz.

Kontaktinformasjon:
Junior Brand Manager Smallbites, Madeleine Husby
Tlf: +47 409 05 085

Om en vinner ikke kontakter Mondelēz innen en uke fra endt kampanjeperiode, så vil ikke premien være gjeldende.

2.3 Hver sjokolade er å anse som et potensielt ”vinnerlodd”, og du kan selvfølgelig kjøpe så mange sjokolader du ønsker for å øke dine vinnersjanser. Plasseringen av ”vinnerloddene” er tilfeldig og ikke sporbar.

2.4 Konkurransen er kjøpsbetinget.

3. Premiene

3.1. Premiene består av kr 25 000 som vinneren må gi videre til ett av åtte forhåndsutvalgte formål. Det er totalt 8 premier og totalt 8 forhåndsbestemte formål, premien gjelder for følgende formål: Foreningen Besøkshesten, Manger IL, Tøyen Sportsklubb, Honningsvåg T&Ifs småguttelag, bandet 4OnTheFloor, Follese skolekorps, Foreningen for omplassering av dyr (FOD) og Pinnsvinhjelpen. Merk at vinnerne kun kan velge tilgjengelige foreninger, det vil si at hvis en forening allerede har mottatt støtte fra en tidligere vinner må en annen forening velges. En plakett med vinnerens navn og portrett vil bli produsert og hengt opp i lokalene som tilhører vinnerens formål, altså en hyllest av vinneren – såkalt heltestatus. I tillegg til heltestatus vil vinnerne motta hver sin pakke med Freia sjokolade til en verdi av kr 200.

3.2 Premiene vil være skattepliktige for de endelige mottakerne, dvs. formålet som mottar kr 25 000. Mondelēz vil innberette premien til skattemyndighetene og betale skatten som premien utløser.

4. Andre forhold
Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia, og deltakelse forutsetter samtykke til dette. Navn (fornavn), bosted (by) og eventuelt bilde av vinnerne kan i denne sammenheng bli brukt i markedsføring av Freia. Mottakelse av premien forutsetter at vinnerne samtykker til dette.

5. Personopplysninger og kontakt
Personopplysninger som oppgis vil kun bli benyttet for administrering av premieutdelingen og vil deretter bli slettet. Opplysninger om vinnerens navn og bosted (by) vil være tilgjengelig hos Mondelēz Norge AS for de som måtte ha spørsmål vedrørende resultater av konkurransen. Du kan kreve informasjon fra Mondelēz Norge AS i forbindelse med behandling av dine personopplysninger, samt kreve at uriktige opplysninger blir korrigert. Spørsmål vedrørende håndtering av personopplysninger, krav om korrigering av uriktige opplysninger og informasjon om resultatet av konkurransen, rettes til Mondelēz forbrukerservice tlf.: 21 53 08 57.

INFO TIL VINNERE


Vinneren må ved funn av en sjokolade med kodelapp kontakte Mondelēz per telefon for å registrere seg som vinner. Vinnerne må oppgi fullt navn og adresse når de registrerer seg som vinnere, samt sende inn kodelappen per post for å verifisere at de har vunnet, i tillegg til en skriftlig bekreftelse på at de har lest og forstått konkurransevilkårene. Eventuelle utlegg for forsendelse av kodelapp vil bli dekket av Mondelēz.

Kontaktinformasjon:
Junior Brand Manager Smallbites, Madeleine Husby
Tlf: +47 409 05 085

Om en vinner ikke kontakter Mondelēz innen en uke fra endt kampanjeperiode, så vil ikke premien være gjeldende.