Freia Products

Vinn en kiste
med humør­sjokolade!

Kjøp en Freia-sjokolade* og del ditt humør med oss

Send ditt navn, navnet på sjokoladen + emoji til 27772

Kampanjeperioden er 5. mars til 31. juli 2018. Aldersgrense er 16 år.
SMS-kostnad følger standard takst fra din leverandør.
*Unntatt Freia Premium, Freia bake- og dessertprodukter og Freia konfekt.

KONKURRANSEVILKÅR

 1. Generelt
  1. Konkurransen arrangeres av Mondelez Norge AS ("Mondelez"), Box 6658 Rodeløkka, NO-0502 Oslo, Norway.
  2. Konkurransen går fra 5. mars 2018 til 31. juli 2018.
  3. For å delta i konkurransen må du være 16 år eller eldre og bosatt i Norge. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Virksomheter kan ikke delta.
  4. Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjonen av konkurransen er ikke kvalifisert.
  5. Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransevilkår og at Mondelez samler og behandler dine personopplysninger tilsvarende.
 2. Konkurransen
  1. Send ditt navn, navnet på Freia-sjokoladen du har kjøpt, og en emoji på SMS til 27772, og du er med i trekningen av en kiste med Freia-sjokolade. Standard SMS-kostnad fra din operatør kan påløpe. Freia Premium, Konfekt og bake- og dessertprodukter er ekskludert.
  2. Du kan kun delta 1 gang, flere deltagelser vil ikke øke dine vinnersjanser.
  3. Deltakelse er personlig og oppføringer fra tredjeparter og / eller automatiserte oppføringer vil ikke bli akseptert. Identiteter som kun er skapt for å endre, forfalske eller manipulere noen spill-relevante parametere vil ikke bli godkjent.
  4. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
 3. Premie
  1. Premien er en eske formet som en skattekiste med 5 kg Freia sjokolade til en verdi av 900 NOK. Totalt deler vi ut 40 premier.
  2. Vinnerne trekkes tilfeldig av en tredjepart. Totalt blir det trukket 40 vinnere, 10 vinnere blir trukket hver måned fra 2. april 2018. Trekningen er datastyrt og tilfeldig, alle som deltar har lik mulighet til å vinne. Eventuelle overskudd er personlig og kan ikke overføres eller byttes mot penger.
  3. Vinnerne kontaktes via SMS, alle vinnerne skal være trukket og kontaktet innen 6. august 2018. Mondelez forbeholder seg retten til å utnevne en ny vinner i tilfelle vinneren ikke svarer på Mondelez regress innen 27. august 2018. Premien vil bli tilsendt via posten og vinneren er selv ansvarlig for å hente premien innen fristen som blir oppgitt.
  4. Enhver skatt på overskudd betales av vinneren.
 4. Personopplysninger
  1. Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til oppgi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premier. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette.
  2. For å fullføre premieutdelingen, kan personopplysninger overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. I forbindelse med dette, kan personopplysninger bli overført til et land utenfor EØS. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen.
  3. Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig til at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer. Klikk her for å lese retningslinjene for personvern.
  4. Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, å motta informasjon om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av din personlige informasjon som Mondelez behandler.
 5. Andre
  1. Mondelez forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.
  2. Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Mondelez rimelige kontroll forbeholder Mondelez seg retten til, når som helst og uten varsel å avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.
 6. Kontaktinformasjon
  1. Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss via Mondelez forbrukerkontakt, tlf 21 53 08 57.