TAKK!

Du er nå med i
konkurransen
Vinnerene vil bli kontaktet LYKKE TIL!

Konkurransevilkår

Generelt:

1. Konkurransen arrangeres av Mondelez Norge AS ("Mondelez"), Box 6658 Rodeløkka, NO-0502 Oslo, Norway.

2. Konkurransen går fra 6. august 2018 til 18. november 2018.

3. For å delta i konkurransen må du være 18 eller eldre og bosatt i Norge. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Virksomheter kan ikke delta.

4. Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjonen av konkurransen er ikke kvalifisert.

5. Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransevilkår og at Mondelez samler og behandler dine personopplysninger tilsvarende. Vinneren svarer for eventuell gevinstskatt.

Konkurransen:

1. Kjøp to Freia-produkter

2. Ta ett bilde av produktene

3. Gå inn på freia.no/idol og last opp bildet

4. Skriv inn navn, telefonnummer og e-mailadresse for å delta

Premie:

1. Det er fem premier, hver premie er 4 x billetter til Idol-finalen. Mondelez dekker ikke reise og opphold.

2. I tillegg trekker vi hver uke sjokoladepremier til en verdi av 1000 kr

Vinnere:

Vi trekker vinnere tilfeldig av en tredjepart gjennom hele konkurranseperioden, siste konkurransedag: 18.11.2018 Du kan delta så mange ganger du ønsker. Vinneren blir kontaktet via telefon og vi prøver å ringe deg tre ganger før premien går videre til neste uke

Personopplysninger:

1. Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til oppgi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premier. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette.

2. For å fullføre premieutdelingen, kan personopplysninger overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. I forbindelse med dette, kan personopplysninger bli overført til et land utenfor EØS. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen.

3. Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig til at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer. Klikk her for å lese retningslinjene for personvern.

4. Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, å motta informasjon om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av din personlige informasjon som Mondelez behandler.

5. Personopplysninger som oppgis vil kun bli benyttet for administrasjon av konkurransen og vil deretter umiddelbart bli slettet. Du har rett til å kreve informasjon fra Mondelez Norge AS om behandlingen av dine personopplysninger. Spørsmål som gjelder håndteringen av dine personopplysninger henvises til Mondelez Norge AS forbrukerservice; tlf: 21 53 08 57. Mondelez Norge AS, Pb 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo.