Konkurransevilkår


FINN og VINN - Finn turbillett i Kvikk Lunsj-pakningen og vinn en jubileumstur med DNT: 5 turer til en verdi av kr 10.000,- hver.

Konkurransen er arrangert av Mondelez Norge AS (Mondelez).

Nå feirer Kvikk Lunsj at DNT er 150 år!

Kvikk Lunsj har vært fast turvenn for nordmenn i over 80 år – og har gjennom mange år hatt et samarbeid med Den Norske Turistforening. I 2018 fyller DNT 150 år og arrangerer mange jubileumsturer over hele landet. Ved å finne en av de fem røde vinnerbillettene i en Kvikk Lunsj (47g, 3-pakk, 4-pakk eller 8-pakk) vinner du deltakelse på én av disse turene til en verdi av kr 10.000.

Hvordan delta?

Kjøp en Kvikk Lunsj (47g, 3-pakk, 4-pakk eller 8-pakk), finn en av de fem vinnerbillettene og send den inn via post innen 9. mars 2018 kl 23:59. Ved å sende inn vinnerbilleten vinner du deltakelse på én av DNTs jubileumsturer til en verdi av kr 10.000. Du kan delta en gang i konkurransen. Du kan fritt velge mellom DNTs jubileumsturer, eller en annen tur i DNT-regi i løpet av 2018. Les mer om alle DNTs jubileumsturer her: https://www.dnt.no/aktiviteter/?category_tags=jubileum2018. Du kan la deg inspirere av noen av DNTs jubileumsturer på freia.no/kvikklunsj. Dette er kun tureksempler, og vi kan derfor ikke garantere ledig plass på akkurat disse turene. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse krever ledig kapasitet på turen. Kapasitet kan variere fra tur til tur og ut fra tidspunktet billetten blir funnet. Vinneren med eventuelle følgepersoner må selv dekke reisevei (tur-retur) til møtested for turen. Aldersgrense for å delta er 15 år (18 års aldersgrense på enkelte turer).

Konkurranseregler

Konkurranseperioden varer fra tirsdag 2. januar til mandag 5. mars 2018. Vinnerbilletten må sendes inn slik at vi mottar den senest fredag 9. mars 2018 kl 23:59. Viktig: Vinnerkortet må sendes inn til følgene adresse, med fullt navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og e-post. Personopplysninger vil kun benyttes til å ta kontakt og administrere konkurransen.

Mondelez Norge
Marketing
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
0502 Oslo, Norge

Kun personer over 15 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Mondelez kan ikke delta i konkurransen. Det samme gjelder kollegaer og familiemedlemmer av jurymedlemmene.

Ved å sende inn din vinnerbillet til Mondelez Norge AS bekrefter du at du ønsker å være med i konkurransen, samt at Mondelez kan offentliggjøre navnet ditt på Kvikk Lunsj sin Facebook-side dersom du vinner.

Ved å kjøpe en Kvikk Lunsj kan du delta i konkurransen. Mondelez eller Den Norske Turistforening kontakter de fem vinnerne ved mottakelse av vinnerbillettene. Vinneren vil bli kontaktet av Mondelez og/eller Den Norske Turistforening via e-post, post eller telefon. Deretter fortsetter dialogen om planleggingen av turen. Er vinneren under 18 år må vinneren også oppgi kontaktopplysningene til foresatte/verge slik at Mondelez skal kunne sikre at samtykke til å delta i konkurransen foreligger.

Personopplysninger vil kun benyttes til å administrere konkurransen. Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne, bære ut priser og publisere vinnerens navn i kommentarfeltet på Facebook.

Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før vinnerne er kåret anses du ikke lenger oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, motta informasjon om hva personopplysninger om deg som Mondelez behandler og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering i form av personlig informasjon om deg som Mondelez behandler.

Mondelez forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov.

Konkurransen er arrangert av:

Mondelez Norge AS
Johan Throne Holsts plass 1
P.O. Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo, Norge
www.freia.no
http://www.mondelezinternational.no/