Se Premiere Leauge trofeet i Oslo! Konkurransevilkår

1. Generelle konkurransevilkår

Bli med i trekningen for et besøk på Freia for deg og en venn når Premiere Leauge trofeet er utstilt der 3. oktober. Der får dere ta bilde med trofeet, en tidligere Manchester City spiller holder presentasjon om hans dager i Manchester City, dere får Manchester City fotballtrøye og en omvisning på Freia Land.

Du kan delta i ved å kommentere på posten om eventet på Freia sin Facebook side. Freia trekker 7 vinnere totalt. Vinneren kan ha med seg en venn.

Vinneren trekkes 26. september 2022. Aldersgrense for å delta er 18 år. Konkurransen arrangeres av Mondelez Norge AS.

1.1 Arrangør av konkurransen

Mondelez Norge AS (”Mondelez”),
Johan Throne Holsts plass 1 ,
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
NO-0502, Oslo.

1.2 Konkurranseperiode

Konkurransen starter 19.09.2022 og avsluttes 26.09.2022.

1.3 Hvem kan delta?

Aldersgrense for å delta er 18 år. Ved usikkerhet vil vi måtte sjekke legitimasjon.Virksomheter kan ikke delta. Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjonen av konkurransen er ikke kvalifisert. Nedre aldersgrense for gjesten vinneren kan ta med seg er 10 år inneværende år.

2. Hvordan delta i konkurransen?

Det er til sammen 7 vinnere i konkurransen. Det er mulig å delta og vinne på følgende måte: Kommenter hvilken Freia-sjokolade som er din favoritt på posten om konkurransen på Freia sin facebookside.

2.1 Viktig informasjon vedrørende konkurransen

 • Du kan kommentere opptil 10 ganger på posten for å være med i konkurransen. Kommentarer som overstiger dette blir ikke med i trekningen.
 • Du kan kun vinne én gang.
 • Godkjenning av vilkår og behandling av personlig informasjon vil bli etterspurt og Mondelez eier retten til å nekte personer å delta dersom de ikke oppfyller disse kravene.
 • Deltakelse er personlig og oppføringer fra tredjeparter og / eller automatiserte oppføringer vil ikke bli akseptert.
 • Identiteter hvilken bare er skapt for å endre, forfalske eller manipulere noen spillrelevante parametere vil ikke bli godkjent. Mondelez har retten til å diskvalifisere en vinner som ikke oppfyller alle deltagerkrav.

3. Premie

 • 3.1 Premien er et besøk hos Freia 5. oktober når Premiere Leauge torfeet er utstilt. Premien inkluderer:

  - Inngang til Freia
  - Manchester City fotballtrøye
  - Mulighet til å ta bilde med Premiere Leauge trofeet
  - Liten presentasjon fra en tidligere Manchester City spiller med historier om hans tid som spiller.
  - Guided tur i Freia Land
  - Reise- og overnattingskostnader er ikke inkludert
 • 3.2 Vinnere vil bli kontaktet etter trekningen.
 • 3.3. Eventuell gevinstskatt må dekkes av vinneren.

4. Behandling av personopplysninger

 • 4.1 Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premie. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Personopplysningene lagres i opptil et år.
 • 4.2 For å fullføre prisutdelingen, kan personopplysninger overføres til en tredjepart (Nova Vista og SMFB). Mondelez er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen og vil slettes når konkurransen er over.
 • 4.3 Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene. Du samtykker samtidig til at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer. Klikk her for å lese retningslinjene for personvern.
 • 4.4 Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, å motta informasjon om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av din personlige informasjon som Mondelez behandler.

5. Annet

 • 5.1 Mondelez forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.
 • 5.2 Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Mondelez rimelige kontroll forbeholder Mondelez seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.
 • 5.3 Konkurransen kan bli påvirket av påbudt og/eller anbefalt arbeid for å redusere spredningen av COVID-19. Derfor forbeholder Mondelez seg retten til å utsette/kansellere deler av eller hele kampanjen, erstatte eller avbryte en premie, dersom arrangøren anser det som nødvendig på grunn av reisebegrensninger pålagt av lokale myndigheter eller eventuelle COVID-19-relaterte krav.

6. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss på mail ved å klikke her eller via Mondelez forbrukerkontakt, tlf 21 53 08 57.