Vinn en kvikk lunsj matboks


Send SMS til 2242 for å delta og følg instruksjonene på telefonen.

Konkurransevilkår

Kjøp 3 Kvikk lunsj eller 1 flerpakning og vinn en matboks

Konkurransevilkår

Arrangør av konkurransen
Mondelez Norge AS («Mondelez»)
Johan Throne Holsts Plass 1,
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
NO-0502, Oslo

Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.

Premie

Premien er en Kvikk Lunsj matboks og det trekkes 1000 vinnere ved konkurranseslutt.

Premium må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter. Premien er personlig, og kan ikke overføres til andre. Mondelez er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under transport.

Vinner svarer for eventuell gevinstskatt.

Kampanjeperiode 01.08.2019 - 03.11.2019
  • 1. Kjøp 3 Kvikk Lunsj eller 1 flerpakning innenfor kampanjeperioden.
  • 2. Ta vare på kvitteringen
  • 3. Send deretter en SMS med kodeordet "Matboks" til 2242
  • 4. Du vil motta en link til en landingsside hvor du laster opp kvittering for kjøp (bilde av kvittering) og registrerer din deltakelse i konkurransen

Du kan delta så mange ganger du ønsker, men du må da foreta et nytt kjøp av Kvikk Lunsj og ha ny kvittering tilgjengelig.

Hvem kan delta

Konkurransen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne konkurransen, samt deres nærmeste familie og venner, kan ikke delta i konkurransen.

Slik bli vinneren plukket ut

Vinnerne av konkurransen trekkes tilfeldig, basert på kvitteringer som er sendt inn. Det trekkes 1000 vinnere. Beslutningen som blir tatt er endelig, og kan ikke overklages. Vinnerne blir kontaktet via telefon eller SMS på oppgitt telefonnummer av en representant fra Mondelez. Vinnerne trekkes etter endt kampanjeperiode.

Diskvalifisering

Mondelez og andre partnere forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bruker andre personers bilde uten samtykke. Deltakere som bryter med konkurransereglene, deltar med upassende bilder eller forsøker å sabotere konkurransen, vil også bli utestengt. Upassende eller støtende bilder fjernes.

Forbehold

Mondelez og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i konkurransen.

Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.

Annet

Mondelez forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger, som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurransen kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premiene. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Etter endt kampanjeperiode slettes listen med kontaktinformasjon.

For å kunne fullføre premieutdelingen, kan personopplysningene overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektig. Ved å delta i konkurransen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Tilbakekalles dette samtykket innen vinnerne en kåret, anses du ikke lengre å oppfylle kravene for å delta i konkurransen, og vi kommer ikke til å benytte dine personopplysninger videre. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her

Kontakt

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurransen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.