Kvikk Lunsj Packshot Presenterer

Adopter en Turvenn

Hunden bidrar til å få mange nordmenn opp av stolen og ut i naturen, både på korte og lange turer. En god og trofast turvenn!
Derfor er det mange turglade mennesker som ønsker å skaffe seg hund.
I den sammenheng ønsker vi å sette fokus på at det finnes mange hunder der ute som i dag ikke har noe hjem, og som trenger nye eiere som kan ta dem med ut på tur.

Dyrebeskyttelsen Norge og FOD jobber daglig for å gi hunder nye hjem, så ta kontakt med dem om du ønsker å lære mer eller vil adoptere en hund.

turen venter


I samarbeid med
Foreningen for omplassering av dyr Dyrebeskyttelsen Norge

Se familien Frostestad-Stenbrendens møte med Maja

Fergus
Willy
Kiara

Fergus

For aktive turgåere:

Fergus er en aussie født i 2008. Han har dessverre hatt en del negative opplevelser i livet, og det har derfor ikke vært så lett å finne rett hjem til han. Fergus er en fantastisk flott hund som er veldig glad i å gå tur. Drømmehjemmet til Fergus er nok i rolige og landlige strøk, hvor han har god plass både ute og inne. Ellers er ikke nyttårsfyrverkeri Fergus sin greie…

les mer

Willy

Hvis du har hund (tispe) fra før:

Willy er en stor golden retriever født i 2013 som søker et landlig hjem hos hundevante.
Willy er en fysisk sterk hund med egne meninger. Han elsker kos og er veldig godbit-motivert.
Han kan gjerne bo sammen med en tispe i sitt nye hjem.

les mer

Kiara

Går sammen med barn:

Kiara er en flott hund født i 2011, og er en blanding av schæfer og leonberger. Hun er veldig glad i mennesker, både voksne og barn, og ønsker helst å være sammen med menneskene sine hele tiden! Katter derimot, kan hun styre sin begeistring for. En forkalkning i ryggen gjør at Kiara får smertestillende behandling.

les mer

Her kan du lese om alle hundene som
for tiden er til omplassering hos FOD.


Det kan være at noen av hundene har vært så heldige å ha fått nye hjem den siste tiden. Ta kontakt med FOD for nærmere info eller for å melde din interesse for å adoptere en hund.

Ønsker du å adoptere en hund som Dyrebeskyttelsen Norge har til omplassering kan du sende en mail til

post@dyrebeskyttelsen.no

NB: Det er også behov for frivillige og midlertidige hjem. Det finnes flere lokale omplasseringssentre rundt omkring i Norge som formidler hunder som søker nye hjem.