KONKURRANSEVILKÅR


                           LOKALE KAMPANJER


Send SMS med kode til 2234 for å bli med i trekningen av premie

Premie, kampanjekode og dato for trekning av vinner kommuniseres på butikkmateriell i den aktuelle butikk. Antall premier vil variere ettersom hvilke konkurranse det gjelder.


Eventuell skatt av premie betales av vinneren.


Konkurransen er arrangert av Mondelez Norge AS. (Mondelez)


Hvordan delta?


Slik deltar du:

  • 1. Se kode på butikkmateriellet som for eksempel kan være en plakat ved produktene. Kode vil som regel være håndskrevet på butikkmateriellet.
  • 2. Send SMS med kode til 2234, ingen SMS-kostnad for sender.
  • 3. Vinner(e) vil bli kontaktet på SMS som de brukte ved deltakelse.

Vi trekker vinnere tilfeldig av en tredjepart en uke etter konkurranseperioden. Dato for konkurranseperiode vil stå håndskrevet på butikkmateriellet. Du kan delta så mange ganger du ønsker. Vinneren(e) vil bli kontaktet via SMS etter endt konkurranse dato. Premien må hentes i butikk innen 7 dager fra mottatt SMS. Butikkens navn hvor premien hentes vil fremkomme på mottatt SMS.

KonkurransereglerKonkurranseperiodens varighet står skrevet på butikkmateriellet. 
Kun personer over 18 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Mondelez kan ikke delta i konkurransen.
Innen du deltar i konkurransen vil du motta en SMS hvor du må svare Ja på utsendt SMS for å godkjenne konkurransevilkårene og behandling av personopplysninger.
Ved å svare JA på utsendt SMS bekrefter du å være en gyldig deltaker i konkurransen og at du godkjenner konkurransevilkårene, samt at du akseptere at vi behandler dine personopplysninger. Les mer under «Behandling av Personvern».
For å delta i konkurransen må en ikke kjøpe et produkt.


Behandling av personvernPersonopplysninger vil oppbevares av en tredjepart og slettes på en sikker måte og i henhold til myndighetskrav etter at konkurransen er gjennomført. Personopplysninger vil kun benyttes til å administrere konkurransen. Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontakt-informasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og informere dem om hvor de henter premien.
Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Innen konkurransen vil du motta en SMS hvor du må godkjenne konkurranse- vilkårene og personopplysninger. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og aktivt samtykker at Mondelez må oppbevare og behandle dine data for å registrere din deltakelse i konkurransen. Når konkurranse er avsluttet, vil personopplysningene bli slettet. Klikk her for å lese retningslinjene for personvern:

https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice?sc_lang=nb-no&siteId=6oyH%2ft29EQgVQQ6KPOLGAQ%3d%3d  

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før vinnerne er kåret anses du ikke lenger å oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, motta informasjon om hvilke personopplysninger om deg som Mondelez behandler og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering i form av personlig informasjon om deg som Mondelez behandler.

Mondelez forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov.

Konkurransen er arrangert av:


Mondelez Norge AS
Johan Throne Holsts plass 1
P.O. Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo, Norge

www.freia.no


www.eumondelezinternational.com