Brownies med Daim-dip
35 MIN
Lett
SERVERER 10
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Brownies
- 190 gr smør
- 500 gr sukker
- 225 gr Freia Dronning Sjokolade
- 5 stk egg
- 250 gr hvetemel
- 1 ts salt
- 300 gr hakkede nøtter
- 1 ts Freia Bakepulver
- 2 pose Freia Non Stop strøssel
- Til servering
- Freia Daim Topping
- trepinner
- Du trenger blant annet
- bolle , kjele, langpanne, bakepapir
FREMGANGSMÅTE
Smelt smøret i en stor kjele, ha i sukker og hakket sjokolade. Rør dette sammen og ta kjelen av platen. Avkjøl. Rør inn ett og ett egg, ha i det tørre samt nøtter. Rør godt sammen og ha i Non Stop Strøssel til slutt. Hell røren i en høy, stor langpanne kledd med bakepapir og stek på 180 °C i ca. 10 minutter. Brownien er ferdig når hele overflaten er blitt lysere brun. Den skal være klissete i konsistensen. Sett hele formen kaldt og ta kaken ut av formen først når den er helt kald. Kutt i biter og tre på en pinne. Dypp i Daim Topping og server.