Fromasjkake med gelélokk
INGREDIENSER
- Bunn
- 1 pk Freia Makronfyll
- 2 stk eggehviter
- Fromasj
- 2 pk Freia Sitronfromasj
- 4 dl vann
- 2 dl kremfløte
- Gelélokk
- 1 pk Freia Appelsingelé
- 5 dl vann
- 4 stk mandariner
- Pynt
- Freia Jordbærsaus
FREMGANGSMÅTE
Stivpisk eggehvitene og vend inn makronfyllet med en slikkepott. Ha bakepapir i bunnen av en springform, ca. 22-24 cm i diameter, fordel deigen i formen. Stek ved 180 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl bunnen i formen på rist. Fromasjkaken kan enten lages som kuvertkaker i kuvertformer/glass eller som stor kake. For å lage kuvertkaker bruk formen/glasset til å trykke ut små kakebunner av den store bunnen. Med et normalt kjøkkenglass blir det 8-10 bunner. Lag fromasj som anvist på pakken men med mindre vann. Hell den ferdige fromasjen over bunnen, sett i fryseren i minimum 1 time. Lag gelé som anvist på pakken. Avkjøl litt. Skjær ut fileter av mandarinene og legg på toppen av fromasjen. Hell over den avkjølte geléen. Sett kaken i kjøleskap i minimum 2 timer. Server med Freia Jordbærsaus.