
Overaskelsen
Dette er en spesiell men god kake som de fleste liker! Her er det mange forskjellige ingredienser, som passer utrolig godt sammen. Kaken er lett og lage, og kan pyntes etter egne ønsker.




INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Start med å lage sjokoladekremen: Varm opp 5 dl fløte til kokepunktet. Ha 230 gram Dronningsjokolade i en blender og kjør det til små biter. Hell over den varme fløten litt og litt. Tilsett vaniljeekstrakten. Ta blandingen over i en miksebolle og sett den kald i 1 - 2 timer, mens du rører hvert 30 min. Når den er blitt noenlunde stiv mikser du den slik at den blit fluffy
Så begynner du på kokosbunnen: Sett ovnen på 180 grader. Pisk eggehvitene og 2 dl sukker til en stiv masse, slik at du kan snu bollen på hodet uten at det renner. Ha oppi kokosmassen. Stekes i ca 10 - 15 min, den skal bli gyllen men ikke hard. Når den er ferdig setter du den til avkjøling
Lag så sjokolademoussen: Ha eggeplommene og 35 gr sukker i en skål og pisk det lett med en visp. Kok opp 0,5 dl av fløten og ha oppi eggeplommene mens du visper lett. Smelt 200 gr Dronningsjokolade og ha den oppi eggeblandingen. Pisk krem av resten av fløten (2,5 dl) og vend det forsiktig inn i sjokolade og eggeblandingen. Sett i kjøleskapet til kokosbunnen er kald.
Til slutt lages puffetris bunnen: Smelt delfiafett og 100 gram melkesjokolade sammen, settes til avkjøling. Pisk eggedosis av egg og melis, før du rører inn sjokoladen/delfiafettet. (kan ha oppi 2ss kaffe om du ønsker) Ha puffetrisen oppi en form (samme størrelse som kokosbunnen) Har du noe til overs kan du ta resten i muffinsformene. Settes til avkjøling i kjøleskapet.
Oppbygning av kaken: Kokosbunnen skal være helt i bunnen, ta på sjokolademousse og legg på puffetrisbunnen. Ha på sjokoladekrem rundt og på toppen. Dekorer etter eget ønske.
Detalj Tips
Er også god med ferske jordbærbiter inni! :-)