Philadelphia Ostekake

Philadelphia Ostekake

Deilig ostekake med bunn av havrekjeks og frisk ostekrem med smak av sitron. Det smaker sommer!

Total Time4 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 10 stk havrekjeks , f.eks. Kornmo
  • 100 gr smeltet smør
  • 2 ss Freia Makronfyll (kan sløyfes)
  • Ostefyll
  • 400 gr Philadelphia Original , romtemperert
  • 2 stk egg
  • 1 pk Freia Sitrongelé
  • 2 ss sukker
  • 1 dl kremfløte
  • 1 stk sitron , skallet av den, revet
  • Du trenger blant annet
  • foodproceccor, kakeform , bolle, visp, rivjern

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Kjør kjeksen i foodprocessor til den er grovhakket og hell i det smeltede smøret mens maskinen går.
  2. Ha blandingen i en rund kakeform 20-22 cm i diameter, og press den ut i et jevnt lag.

  3. Ostefyll

    Kjør Philadelphia osten, sukker og eggeplommene til en jevn masse i foodprocessoren.
  4. Rør gelépulver ut i 2 1/2 dl kokende vann til det er godt oppløst. Avkøl litt.

  5. Ha den litt avkjølte geléen i Philadelphia blandingen mens foodprocessoren går og bland deretter i sitronskallet.

  6. Pisk fløten nesten stiv og vend kremen i Philadelphia blandingen.

  7. Stivpisk eggehvitene og vend også de forsiktig inn.

  8. Hell massen i kakeformen og sett den kjølig i 2-3 timer.

  9. Ostekaken kan pyntes med pisket krem, sitronskall og/eller sitronmelisse.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323