Sitronfromasjkake
Sitronfromasjekake- med bunn av Oreokjeks og sitrongelé på toppen. Hvem kan motså en slik fristelse!
2 T 30 MIN
Middels
SERVERER 12
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Bunn
- 4 stk Freia Kvikk Lunsj
- 6 stk Oreokjeks
- 200 gr smør
- Fromasj
- 2 pose Freia Sitronfromasj
- Gelé
- 1 pk Freia Sitrongelé
- Du trenger blant annet
- hurtigmikser , en springform
FREMGANGSMÅTE
Bunn
Kjør Oreokjeks og sjokolade i hurtigmikser.Smelt og avkjøl smøret, bland dette sammen.
Fordel massen i en springform, ca. 26 cm, men la det være igjen ca. 1 cm til kanten. Sett kaldt.
Fromasj
Lag fromasj etter anvisning på pakken og fordel den over bunnen. Sett kaken i kjøleskap. (Skal kaken stå til dagen etter, bør det tilsettes 3 plater gelatin)Gelé
Lag geléen etter anvisning på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Avkjøles på benken før den helles overkaken.Avkjøl kaken i minimum 2 timer før servering.
Legg kaken over på et fat ved servering, og pynt med frisk frukt, bær og Non Stop.
Kaken på bildet er pyntet med mini lime, kumquat, papaya og Freia Non Stop.