Sjokolademuffins med sjokoladebiter
Sjokolademuffins er en sikker vinner i mange anledninger. I denne oppskriften har vi brukt Freia Smelt kokesjokolade 70 %, som gir en kraftig og god sjokoladesmak. De er også ekstra gode å servere varme, mens sjokoladebitene fremdeles er smeltede.
INGREDIENSER
- 1 egg
- 3 dl melk
- 1 dl soyaolje
- 4 dl hvetemel
- 4 ts Freia Bakepulver
- 2.5 dl sukker
- 3 ss Freia Regia Bakekakao
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 200 gr Freia Kokesjokolade biter 70 %
- Du trenger blant annet
- muffinsformer
FREMGANGSMÅTE
Pisk egg, melk, og olje lett sammen.
Sikt i det tørre og bland deigen sammen.
Fyll deigen i store muffinsformer.
Fordel Kokesjokolade i biter på toppen etter formene er fylt i.
Stek sjokolademuffinsene ved 200 °C ca. 20-25 min.
Detalj Tips
I stedet for soyaolje kan du bruke maisolje, jordnøttolje eller annen nøytral matolje. Hvis du foretrekker lyse sjokoladebiter, kan du bruke Freia Melkesjokolade Smelt eller biter av annen Freia sjokolade.