Trippel sjokolade brownies

Trippel sjokolade brownies

Alle gode ting er tre! En utrolig enkel og god brownie, som stekes i langpanne. Oppskriften inneholder kremet Hvit sjokolade, myk Kokesjokolade og herlig mørk Dronning Sjokolade, noe som gir et mørk og intens, men samtidig lett og mykt resultat.

Total Time25 MIN
LettLett
ServererSERVERER 25
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 210 gr smør
  • 260 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 560 gr sukker
  • 6 stk egg
  • 280 gr lyst, glutenfritt mel
  • 1.5 ts salt
  • 1 ss Freia Bakepulver
  • 75 gr Freia Hvit sjokolade
  • 75 gr Freia Lys kokesjokolade
  • 75 gr Freia Dronning Sjokolade
  • Du trenger
  • Stor langpanne ca. 30 x 40 cm, bakepapir, kjele, visp, slikkepott.

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smøret i en romslig kjele. Tilsett 260 g hakket Dronningsjokolade og sukker. Rør godt sammen. Ta kjelen av varmen, tilsett ett og ett egg vekselsvis med det tørre og bland godt. Grov hakk Freia Hvit-, Lys- og Dronning Sjokolade. Tilsett ¾ av denne grovhakkede sjokoladen i røren til slutt. Hell røren i en langpanne (30 x 40 cm) kledd med bakepapir. Stryk røren utover og dryss resten av den grovhakkede sjokoladen over. Stekes på 180 °C i 12 minutter. Avkjøl helt i kjøleskap før den kuttes opp.

Detalj Tips

Tilsett gjerne 300 g nøtter eller tørket frukt om ønskelig!

Kan kuttes i mini biter og brukes som konfekt.

Bytt ut smør med laktosefri margarin og lys/hvit sjokolade med mørk, så er kaken laktosefri!

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323