Trippel sjokolade brownies
Alle gode ting er tre! En utrolig enkel og god brownie, som stekes i langpanne. Oppskriften inneholder kremet Hvit sjokolade, myk Kokesjokolade og herlig mørk Dronning Sjokolade, noe som gir et mørk og intens, men samtidig lett og mykt resultat.
INGREDIENSER
- Bunn
- 210 gr smør
- 260 gr Freia Dronning Sjokolade
- 560 gr sukker
- 6 stk egg
- 280 gr lyst, glutenfritt mel
- 1.5 ts salt
- 1 ss Freia Bakepulver
- 75 gr Freia Hvit sjokolade
- 75 gr Freia Lys kokesjokolade
- 75 gr Freia Dronning Sjokolade
- Du trenger
- Stor langpanne ca. 30 x 40 cm, bakepapir, kjele, visp, slikkepott.
FREMGANGSMÅTE
Smelt smøret i en romslig kjele. Tilsett 260 g hakket Dronningsjokolade og sukker. Rør godt sammen. Ta kjelen av varmen, tilsett ett og ett egg vekselsvis med det tørre og bland godt. Grov hakk Freia Hvit-, Lys- og Dronning Sjokolade. Tilsett ¾ av denne grovhakkede sjokoladen i røren til slutt. Hell røren i en langpanne (30 x 40 cm) kledd med bakepapir. Stryk røren utover og dryss resten av den grovhakkede sjokoladen over. Stekes på 180 °C i 12 minutter. Avkjøl helt i kjøleskap før den kuttes opp.
Detalj Tips
Tilsett gjerne 300 g nøtter eller tørket frukt om ønskelig!
Kan kuttes i mini biter og brukes som konfekt.
Bytt ut smør med laktosefri margarin og lys/hvit sjokolade med mørk, så er kaken laktosefri!