Valentins Hjertenøttekake
Valentins Hjertenøttekake - en søt nøttekake med sjokoladeglasur til Valentines Day. Laget med ekte sjokolade og kjærlighet.
1 T 0 MIN
Middels
SERVERER 10
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Mandelbunn
- 4 stk egg
- 1.5 dl sukker
- 1.5 dl hvetemel
- 2 ts Freia Bakepulver
- 1 pk Freia Makronfyll
- Sjokoladeglasur
- 3 dl fløte
- 400 gr Freia Kokesjokolade 70%
- 50 gr smør
- Dekor
- 1 pk Freia Hjertestrøssel
- 1 pk Freia Sølvhjerter
- 1 plate Freia Hvit sjokolade
- Du trenger blant annet
- bolle , visp, kjele, hjerteformet springform
FREMGANGSMÅTE
Kakebunn
Egg og sukker piskes til eggedosis.Hvetemel og bakepulver siktes og røres inn i blandingen sammen med makronfyllet.
Røren helles i en smurt hjerteformet springform med bakepapir i bunnen og stekes i 175 °C i ca.35 min.
Sjokoladeglasur
Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen.Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.