1. Del Freia Dronning Sjokolade i mindre biter.
2. Smelt kokesjokoladen i en bolle over vannbad.
3. Dekk en bolle med aluminiumsfolie.
4. Pass på at aluminiumsfolien er så jevn som mulig rundt bollen.
5. Dypp bollen med aluminiumsfolie i den smeltede kokesjokoladen. Pass på at du dekker bollen så jevnt som mulig med sjokolade.
6. Dryss Freia strøssel på sjokoladen med en skje.
Sett deretter inn bollen med sjokoladen opp i kjøleskap for å stivne i ca. 20 minutter.
7. Dra aluminiumsfolien forsiktig av og pass på at du får med eventuelle folierester.
8. For at sjokoaldeegget skal være robust kan det være lurt å pensle innsiden med litt mer kokesjokolade og la egget stivne i kjøleskapet i 10 minutter til.
9. Server sjokoladeegget med sjokoladefavoritter fra Freia som passer perfekt til å fylle påskeegget med.