Bli Freia's nye sjokoladetester

Bli Freia's nye sjokoladetester!

Vi er på jakt etter deg som er lidenskapelig opptatt av sjokolade, og som ønsker å spre ekte sjokoladeglede til hele landet. Høres dette ut som deg? Skann QR-koden som du finner på innsiden av pakningen på sjokoladeplatene med «Bli vår nye sjokoladetester!» utenpå, og delta i konkurransen om å bli Freias nye sjokoladetester.

Eller gå her og legg inn koden fra pakningen.

Alt du trenger for å delta finner du på innsiden av pakningen til våre sjokoladeplater med sjokoladetester-logoen utenpå.

Konkurransen gjelder fra 21.02.2022 - 31.05.2022.

Hva er en sjokoladetester?

På Freia-fabrikken på Rodeløkka har vi jobbet profesjonelt med sjokolade helt siden 1889! Det er en jobb som skaper masse glede, både for oss som lager sjokoladene og for deg der hjemme som kan spise dem når de er lansert i butikk.

Vi har smakt oss gjennom tusenvis av nye sjokolader og oppskrifter disse årene, og det er like spennende hver gang vi skal lansere noe helt nytt. Faller det i smak, eller var det ikke alle som synes det var like godt som det vi gjorde?

Vi vil gjerne finne ut mer om hva alle sjokolade-entusiastene der ute syntes om det vi skaper. Derfor har vi bestemt oss for å finne noen skikkelig glade og engasjerte sjokoladetestere.

Som sjokoladetester vil du få tilsendt nye Freia-produkter samt noen klassikere, som du kan nyte og kose deg med alene eller sammen med venner. I tillegg vil du kunne dele hva du synes med både sjokoladeoppfinnerene på Freia-fabrikken og resten av Norge. Høres ikke det ut som en gledelig premie å vinne? Les fullstendige konkurranse vilkår under her.

Vi håper du deltar i konkurransen