Bli Freias Sjokoladetester, finn koden i pakningen!
KONKURRANSEVILKÅR


1. Generelle konkurransevilkår

Bli med i trekningen for å bli Freias nye sjokoladetester og motta sjokolader og nyheter til en verdi av 500 NOK. Du kan delta ved å finne å finne koden i pakningen i Melkesjokolade 200g, Melkesjokolade med Kvikk Lunsj 200g, Firkløver 200g og Melkesjokolade med Daim 200g med Sjokoladetester logo på pakningen. Deretter ta quizen og registrer konktaktinfo for å bli med i trekningen. Friea trekker 100 vinnere totalt. Premiene vil bli sendt ut i 2 omganger mellom mai/juni 2022 og sept./okt. 2022.

Kampanjeperiode 21.feb - 31.mai 2022. Aldersgrense for å delta er 18 år. Konkurransen arrangeres av Mondelez Norge AS. Pakninger med koder funnet etter 31.mai 2022 kan ikke innløses.

1.1 Arrangør av konkurransen
Mondelez Norge AS ("Mondelez"),
Johan Throne Holsts plass 1,
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
NO-0502, Oslo.

1.2 Konkurranseperiode
Konkurransen starter 21.02.2021 og avsluttes 31.05.2021. Pakninger med koder funnet etter 31.mai 2022 kan ikke innløses.

1.3 Hvem kan delta?
Aldersgrense for å delta er 18 år. Ved usikkerhet vil vi måtte sjekke legitimasjon.Virksomheter kan ikke delta. Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjonen av konkurransen er ikke kvalifisert.

2. Hvordan delta i konkurransen?

Det er til sammen 100 premier i konkurransen. Det er mulig å delta og vinne på følgende måte: Konkurransen er kjøpsbetinget. Kjøp ett eller flere av konkurranseproduktene i butikk og finn koden i utvalgte Freia-sjokolader. Freia-sjokoladene som kan inneholde en fabrikknøkkel er Melkesjokolade 200g, Melkesjokolade med Kvikk Lunsj 200g, Firkløver 200g og Melkesjokolade med Daim 200g.

2.1 Hvordan registrere koden?
Ved funn av kode i pakningen, gå inn på freia.no/sjokoladetester og registrere koden som står på innsiden av pakningen. Koden må registreres innen 31.05.2022. Deretter delta på quiz for å se om du passer til å være sjokoladetester. Quizen har 5 flervalgsspørsmål spørsmål og vil gi et resulat. Registrer konktakt info for å bli med i trekningen. Vinneren vil deretter bli trukket og kontaktet av Mondelez via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt. Hvis Mondelez ikke får tak i vinneren etter 3 forsøk eier Mondelez retten til å gå videre til neste vinner.

2.2 Viktig informasjon vedrørende konkurransen

3. Premie

3.1 Premien er en sjokolade og produkter til en verdi av 500 norske kroner.

3.2 Premien er et sjokoladetester pakker og vinnere vil bli kontaktet etter premie utsendelse for å få tilbakemeldinger på produktene.

3.3 Eventuell gevinstskatt må dekkes av vinneren.

4. Behandling av personopplysninger

4.1 Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premie. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Opplysninger spares til konkurranse er ferdig, premier og feedback skjema utsendt. Personer som krysset av for nyhetsbrev akseptere til å blir kontaktet over lengere tid.

4.2 For å fullføre prisutdelingen, kan personopplysninger overføres til en tredjepart (Nova Vista er databehandler). Mondelez er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. I forbindelse med dette, kan personopplysninger bli overført til et land utenfor EØS. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen og vil slettes når konkurransen er over.

4.3 Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene. Deltakeren må aktivt godkjenne at Mondelez behandler deltakerens personlige opplysninger gjennom å krysse av i boksen som kommer opp på nettsiden freia.no/oppfinnerdag når den unike koden tastes inn. Du samtykker samtidig til at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.
Klikk her for å lese retningslinjene for personvern.

4.4 Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, å motta informasjon om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av din personlige informasjon som Mondelez behandler.

5. Annet

5.1 Mondelez forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.

5.2 Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Mondelez rimelige kontroll forbeholder Mondelez seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.

5.3 Konkurransen kan bli påvirket av påbudt og/eller anbefalt arbeid for å redusere spredningen av COVID-19. Derfor forbeholder Mondelez seg retten til å utsette/kansellere deler av eller hele kampanjen, erstatte eller avbryte en premie inkludert reiselaterte premier, dersom arrangøren anser det som nødvendig på grunn av reisebegrensninger pålagt av lokale myndigheter eller eventuelle COVID-19-relaterte krav.

6. Kontaktinformasjon

6.1 Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss på mail ved å klikke her eller via Mondelez forbrukerkontakt, tlf 21 53 08 57.