Premier og vilkår for konkurransen

Premiene er følgende:
Kvikk Lunsj ski (verdi 1200,-)
Kvikk Lunsj sekk (verdi 600,-)
Skiforeningens Marka Anorakk (verdi 860,-)
Skiforeningens Turkopp (verdi 210,-)
Strikkesett til Kvikk Lunsj lue (verdi 350,-)
Strikkesett til Kvikk Lunsj strømper (verdi 350,-)
Kvikk Lunsj sitteunderlag (verdi 40,-)
Kvikk Lunsj hals (verdi 45,-)

Hvordan deltar du?

Slik deltar du:

  • 1. Kjøp Freia Kvikk Lunsj 47g eller alle typer Kvikk Lunsj flerpakninger
  • 2. Se kode på baksiden av emballasjen
  • 3. Send SMS med kode til 2234, ingen SMS-kostnad for sender
  • 4. Vinner vil bli kontaktet

Vi trekker 1247 vinnere tilfeldig av en tredjepart gjennom hele konkurranseperioden, siste konkurransedag: 23. april 2019 Du kan delta så mange ganger du ønsker. Vinneren blir kontaktet via SMS og bekrefter adresse for utsendelse av premie via SMS. Dersom Mondelez ikke får kontakt med vinneren etter 3 dager så har Mondelez mulighet til å gå videre til neste vinner.

Konkurransevilkår

Konkurranseperioden varer fra tirsdag 1. januar til mandag 23. april 2019. Kun personer over 18 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Mondelez kan ikke delta i konkurransen.

Ved å svare JA på utsendt SMS så bekrefter du å være en gyldig deltaker i konkurransen.

Ved å sende inn kode fra pakning bekrefter du at du vil være med i trekning. Du godkjenner samtidig bruk av personopplysninger.

Personopplysninger vil oppbevares av en tredjepart og slettes på en sikker måte og i henhold til myndighetskrav etter at konkurransen er gjennomført. Personopplysninger vil kun benyttes til å administrere konkurransen. Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen blant annet for å kontakte deltakerne og sende ut premier.

Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før vinnerne er kåret anses du ikke lenger oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, motta informasjon om hva personopplysninger om deg som Mondelez behandler og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering i form av personlig informasjon om deg som Mondelez behandler.

Mondelez forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov.

Konkurransen er arrangert av:
Mondelez Norge AS
Johan Throne Holsts plass 1
P.O. Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo, Norge
www.freia.no
http://www.mondelezinternational.no/