Kvikk Lunsj Finn og Vinn konkurranse

Arrangør av konkurransen

Mondelez Norge AS («Mondelez»)
Johan Throne Holsts Plass 1,
P.O. Box 6658 Rodeløkka,
NO-0502, Oslo

Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.

Premie

Premien er et gavekort på tur i 2021 fra Den Norske Turistforening til en verdi av 5000 NOK. Det er gjemt totalt 20 gavekort i Kvikk Lunsj 47g, Kvikk Lunsj 3-pack, Kvikk Lunsj 4-pack og Kvikk Lunsj 6-pack. Det er ingen begrensning for hvor mange ganger én person kan vinne.

Vinnerne må registrere seg ved å sende mail med vinnerkode til mailadressen oppgitt på gavekortet innen 30.04.2021

Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter. Mondelez er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller uforutsette kostnader som måtte oppstå under transport av premien eller skader som oppstår ved bruk av premien. Dette inkluderer både fysisk skade på person og materielle skader.

Vinner svarer for eventuell gevinstskatt.

Kampanjeperiode

01.01.2021 – 30.04.2021

Hvordan delta

  1. Kjøp Freia Kvikk Lunsj (Kvikk Lunsj 47g, Kvikk Lunsj 3-pack, Kvikk Lunsj 4-pack og Kvikk Lunsj 6-pack) og finn gavekort i pakningen.

Hvem kan delta

Konkurransen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne konkurransen kan ikke vinne og motta noen form for premiering.

Slik bli vinneren plukket ut

Vinnerne av konkurransen er de som finner et gavekort i Kvikk Lunsj pakken de har kjøpt. Det er gjemt totalt 20 gavekort i våre Kvikk Lunsj. Beslutningen som blir tatt er endelig, og kan ikke overklages. Vinnerne er selv ansvarlig for å registrere seg i løpet av konkurranseperioden.

Diskvalifisering

Mondelez og andre partnere forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bryter med konkurransereglene eller forsøker å sabotere konkurransen. Disse deltagerne vil også bli utestengt.

Forbehold

Mondelez og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i konkurransen.

Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurransen kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premiene. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Etter endt kampanjeperiode slettes listen med kontaktinformasjon.

For å kunne fullføre premieutdelingen, blir personopplysningene overført til en tredjepart (Den Norske Turistforeningen). Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektig. Ved å delta i konkurransen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Tilbakekalles dette samtykket innen vinnerne en kåret, anses du ikke lengre å oppfylle kravene for å delta i konkurransen, og vi kommer ikke til å benytte dine personopplysninger videre. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her: https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice?sc_lang=nb-no&siteId=6oyH%2ft29EQgVQQ6KPOLGAQ%3d%3d

Kontakt

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurransen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.