Vinn bakedag hos Freia

KONKURRANSEVILKÅR

ARRANGØR AV KONKURRANSEN


 • Mondelez Norge AS («Mondelez»)
 • Johan Throne Holsts Plass 1,
 • P.O. Box 6658 Rodeløkka,
 • NO-0502, Oslo

AKSEPT AV VILKÅR OG BETINGELSER


Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.


PREMIE


Premien «en bakedag hos Freia» dekker transport, hotell(1 overnatting), bakekurs i Oslo, goodiebag med Freiaprodukter, lunsj og Freialand besøk for deg og en venn. Premien har en verdi opptil 15.000 NOK. Bakedagen vil gjennomføres høsten 2023, felles for alle vinnere. Det trekkes 5 vinnere som kan ta med seg en venn.


Vinnerne trekkes av en representant fra Mondelez og Nova Vista. En representant fra Nova Vista vil ta kontakt med vinnerne.


Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter. Mondelez er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under transport av premien.


Vinner svarer for eventuell gevinstskatt.


KAMPANJEPERIODE


11.04.23-04.06.23


HVORDAN DELTA


Gå til Freia sin facebook side. Kommenter hvem ønsker du å glede med en bakedag hos Freia. Det er ikke et krav å tagge noen for å være med i konkurransen.


HVEM KAN DELTA


Konkurransen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Premien bakedag har 10 års aldersgrense for deltagelse for venn/familimedlem. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne konkurransen kan ikke vinne og motta noen form for premiering.


SLIK BLI VINNEREN PLUKKET UT


Vinnerne av konkurransen trekkes tilfeldig, basert på alle som har lagt igjen en kommentar i kommentarfeltet. Det trekkes totalt 5 vinnere, som hver får en «Bakedag hos Freia». Beslutningen som blir tatt er endelig, og kan ikke overklages. Vinnerne blir kontaktet via privat melding på facebook/messenger fra Freia sin facebook-profil. Her vil vi spørre om kontaktinfo for å holde dialog om når premien skal gjennomføres. Dersom vinneren av konkurransen ikke svarer innen en uke fra Mondelez har tatt kontakt, har Mondelez rett til å velge ut en ny vinner.


DISKVALIFISERING


Mondelez og andre partnere forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bryter med konkurransereglene, deltar med upassende kommentarer eller forsøker å sabotere konkurransen. Disse deltagerne vil også bli utestengt. Upassende eller støtende kommentarer fjernes.


FORBEHOLD


Mondelez og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i konkurransen.


Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.


I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.


Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.


PERSONOPPLYSNINGER


Ved deltagelse i konkurransen kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premiene. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Etter at bakedagen er gjennomført vil listen med kontaktinformasjon slettet. Listen blir slettet senest 1 måned etter endt gjennomført bakedag.


For å kunne fullføre kampanjen, vil personopplysningene overføres til en tredjepart, Nova Vista. Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektig. Ved å delta i konkurransen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.


Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Tilbakekalles dette samtykket innen vinnerne en kåret, anses du ikke lengre å oppfylle kravene for å delta i konkurransen, og vi kommer ikke til å benytte dine personopplysninger videre. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.


For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her: https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice


KONTAKT


Har du spørsmål om vilkårene eller konkurransen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.


Denne konkurransen er på ingen måte arrangert eller administrert av Facebook.

KONTAKT FREIA

 • Har du spørsmål om våre produkter?
 • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857 • Man – Fre: 09.00 – 18.00
 • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


 • Sentralbord: 22 04 40 22

 • Besøksadresse:
 • Johan Throne Holsts Plass 1

 • P.b. 6658 Rodeløkka,
 • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323