bærekraft

bærekraft

Freia har vært en del av nordmenns liv, til hverdags og fest, i flere generasjoner. I løpet av disse årene har vi i takt med samfunnet, utviklet våre produkter, produksjonsmetoder og våre samarbeid. Vi har kontinuerlig fokus på bærekraftig utvikling, som for oss handler om å arbeide med hele verdikjeden – fra råvare til endelig produkt.

ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående Freia eller produktene våre? Ofte lurer mange på de samme tingene. Vi har derfor samlet noen vanlige spørsmål og svar her: Q&A

kontakt oss

Dersom du har spørsmål eller reklamasjon knyttet til produktene våre, er du også velkommen til å kontakte oss via dette skjemaet.


Lurer du på noe angående våre produkter? Da kan du kontakte vårt kundesenter på telefon 21 53 08 57 eller kontakte Freia på Facebook

UNDERVISNINGSMATERIELL

På våre undervisningssider tilbyr vi utfyllende informasjon til skoleklasser. Denne informasjonen kan brukes både i forkant og etterkant av besøket hos oss.

History_chocolate

SJOKOLADENS HISTORIE

Et innblikk i kakaoens historie, fra da toltekerne dyrket kakaotrær i Sentral Amerika rundt år 800 frem til det ble spisesjokolade i 1828.

lær mer >
slik lager vi sjokolade

slik lager vi sjokolade

Hvilke råvarer trengs for å lage sjokolade, og hva må skje med råvarene før vi kan nyte en ferdig sjokoladeplate?

lær mer >
Fra idé til forbruk

Fra idé til forbruk

Å lansere et nytt produkt er et tidkrevende prosjekt. Sjokoladen må gjennom en omfattende verdikjede før den endelig når frem til butikkhylla og forbrukerne.

lær mer >
Emballasje og merking

Emballasje og merking

Det er mange hensyn som må ivaretas når det kommer til et produkts emballasje.

lær mer >
Merkevarebygging

Merkevarebygging

Det er viktig at merkevarer skiller seg ut fra mengden på en positiv måte. Forbrukere velger ofte merker etter hvordan de selv ønsker å fremstå.Men hvordan blir en merkevare til?

lær mer >
 besøk freia

besøk freia

Visste du at du kan besøke Freia fabrikken på Rodeløkka i Oslo? Her ligger blant annet FreiaLand, et opplevelsessenter hvor du får en reise i sjokoladens historie, se våre flotte Munch malerier, støpe din egen sjokolade og se sjokoladeproduksjon.

lær mer >

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323