Bløtkake
1 T 30 MIN
Middels
SERVERER 12
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Bunn
- 4 stk romtempererte egg
- 150 gr sukker
- 150 gr hvetemel
- 1 ts Freia Bakepulver
- Fyll og pynt
- 1 l kremfløte
- 3 ss bringebærsyltetøy
- 3 ss Freia Dronning Sjokolade , hakket
- friske bringebær
- 1 pk Freia Sjokoladeknapper
- 1 pk Freia Dessertsjokolade
- 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
FREMGANGSMÅTE
Bunn
Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend forsiktig inn siktet mel og bakepulver. Hell sukkerbrødmassen over i en godt smurt springform. Stek kaken på 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl først litt i formen, deretter på rist.Fyll og Pynt
Pisk fløten stiv, og ta av 1/3 til pynt. Bland resten med syltetøy og hakket sjokolade. Fyll kaken med sjokolade/bringebærkrem. Bruk en kakesprøyte og pynt med resten av kremen. Lag dekor og mønster med sjokoladepynt.