Bløtkake

Bløtkake

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 4 stk romtempererte egg
  • 150 gr sukker
  • 150 gr hvetemel
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • Fyll og pynt
  • 1 l kremfløte
  • 3 ss bringebærsyltetøy
  • 3 ss Freia Dronning Sjokolade , hakket
  • friske bringebær
  • 1 pk Freia Sjokoladeknapper
  • 1 pk Freia Dessertsjokolade
  • 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend forsiktig inn siktet mel og bakepulver. Hell sukkerbrødmassen over i en godt smurt springform. Stek kaken på 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl først litt i formen, deretter på rist.
  2. Fyll og Pynt

    Pisk fløten stiv, og ta av 1/3 til pynt. Bland resten med syltetøy og hakket sjokolade. Fyll kaken med sjokolade/bringebærkrem. Bruk en kakesprøyte og pynt med resten av kremen. Lag dekor og mønster med sjokoladepynt.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323