Cupcake med sjokoladelokk
50 MIN
Middels
SERVERER 12
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Muffins
- 4 dl sukker
- 250 gr smør
- 4 stk egg
- 2 dl melk
- 6 dl hvetemel
- 3 ts Freia Bakepulver
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- Frosting
- 125 gr smør
- 125 gr Philadelphia Original
- 250 gr melis
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- Pynt
- 100 gr Freia Dronning Sjokolade
- 1 pk Freia Fruktblanding
- gull (fås i spesialforretninger)
FREMGANGSMÅTE
Muffins
Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett vekselvis egg, melk og det tørre. Fyll formene 2/3 fulle og stek dem på 175 °C. Små stekes i 15-20 minutter, store i 20-25 minutter.Frosting
Pisk smør og Philadelphia godt sammen, tilsett så litt og litt melis og vaniljesukker. Pynt Sjokoladelokk lages ved å sprøyte en enkel topp frosting. Sett cupcaken med frosting i kjøleskapet så frostingen blir kald og hard. Ta ut cupcaken og dypp frostingen ned i smeltet Freia Dronning Sjokolade. Alternativt kan man helle over Freia Sjokoladetrekk som også vil stivne på den kalde frostingen.