Festgelé (Glutenfri)
1 T 0 MIN
Lett
SERVERER 6
SKRIV UT
INGREDIENSER
- 2 pk Freia Gelé (på bildet er det brukt appelsin)
- 6 dl kremfløte
- 16 ss Freia Karamelltopping
- Freia Daim Strøssel
- 6 stk physalis
- Du trenger blant annet
- glass , visp
FREMGANGSMÅTE
Lag gelé etter anvisning på pakken. Fordel 2/3 av geléen i glassene. Avkjøl til geléen er stiv. Siste 1/3 gelé settes i kjøleskapet i en bolle til den begynner å stivne, ta den så ut og rør om.
Pisk 4 dl av fløten stiv og bland inn den opprørte geléen. Rør forsiktig inn litt Daim Strøssel.
Legg 2 ss sjokoladetopping på toppen av hvert glass med gelé. Topp dette med gelékremen. Ta de 4 siste ss med sjokoladesaus og de 2 siste dl med fløte og pisk dette stivt.
Bruk en varm skje og form "egg" av sjokoladekremen. Pynt med Daim Strøssel og physalis.