Freia Påskeegg
I år er det hjemmelagd sjokoladeegg som gjelder - et påskeegg hvor alt kan spises!
INGREDIENSER
- 200 gr Freia Dronning Sjokolade
- 1 stk Freia Flerfarget Strøssel
- Du trenger:
- 1 bolle i plast, glass, porselen eller hva du måtte ha tilgjengelig aluminiumsfolie
FREMGANGSMÅTE
Fremgangsmåte:
Del Freia Dronning Sjokolade i mindre biter og smelt kokesjokoladen i en bolle over vannbad. Dekk en bolle med aluminiumsfolie. Pass på at aluminiumsfolien er så jevn som mulig rundt bollen.Dypp bollen med aluminiumsfolie i den smeltede kokesjokoladen. Pass på at du dekker bollen så jevnt som mulig med sjokolade.
Dryss Freia strøssel på sjokoladen med en skje. Sett deretter inn bollen med sjokoladen opp i kjøleskap for å stivne i ca. 20 minutter.
Dra aluminiumsfolien forsiktig av og pass på at du får med eventuelle folierester.
For at sjokoaldeegget skal være robust kan det være lurt å pensle innsiden med litt mer kokesjokolade og la egget stivne i kjøleskapet i 10 minutter til.
Server sjokoladeegget med sjokoladefavoritter fra Freia som passer perfekt til å fylle påskeegget med.