Fruktgelé
INGREDIENSER
- 2 pk Freia Jordbærgelé
- 1 l bær og/eller frukt i biter
- Freia Vaniljesaus spiseklar
FREMGANGSMÅTE
Lag geléene etter anvisningen på pakken, men bruk bare 4 dl vann pr pakke. Fyll et tynt lag med gelé i en 2 liters brødform, og sett i kjøleskap for å stivne. Avkjøl resten av geléen, men la den ikke stivne. Kontroller at alle bærene er fine og legg de lagvis i formen. Fyll over den resterende geléen. Geléen vil trekke seg inn i bærene og det vil være nødvendig å etterfylle med gelé litt etter at formen er satt til kjøling. La formen stå kaldt over natten. Dypp formen i varmt vann så geléen slipper kantene, og hvelv den over på et fat. Skjær geléen i skiver og server vaniljesaus til.
Detalj Tips
Prøv å servere geléen med Freia Jordbærsaus til.