Gelé med makroner og krem
INGREDIENSER
- 3 pk Freia Gelé
- 10 stk makroner , pikekyss eller andre marengsbiter
- 6 dl kremfløte
- 1 ss Freia Vaniljesukker
- bær eller frukt
- Du trenger blant annet
- bolle eller skål
FREMGANGSMÅTE
Lag gelé etter anvisning på pakken, avkjøl litt og hell over i en passende bolle eller skål. Sett kaldt til geléen er stiv, gjerne natten over. Rett før servering; tilsett fløten litt vanilje-sukker og visp den til stiv krem. Legg et lag makroner/marengs på toppen av geléen, legg så på krem. Topp det hele med friske bær eller frukt. På bildet er det brukt Freia Bringebær-gelé, ferdig kjøpte vaniljemakroner og friske bringebær.
Detalj Tips
Kiwigelé med frisk kiwi og pasjonsfrukt.
Jordbærgelé med friske jordbær oggranateplekjerner.
Appelsingelé med mango og appelsin-eller mandarinbåter.
Blåbærgelé med friske blåbær og papaya.