Konfektstang - mormors favoritt

Konfektstang - mormors favoritt

Total Time2 T 15 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
  • 50 gr Delfiafett
  • 100 gr marshmallows
  • 50 gr kokosmasse
  • 150 gr nøtter
  • 1 pose Freia Apsikat
  • 1 pose gelepynt

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt sjokolade og Delfiafett i vannbad. Avkjøl litt. Bland inn alle ingrediensene. Kle en brødform med plastfolie og hell i røren. La stå i kjøleskap i minst 2 timer. Ta konfentstangen ut av formen og skjær i passe tykke skiver med en varm kniv.

Detalj Tips

Bruk de nøttene du liker best, for eksempel hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323