Non Stop Is-sandwich
Non Stop Is-sandwich laget med hjemmelagede cookies og vaniljeis.
INGREDIENSER
- Cookies
- 90 gr brunt, mykt sukker
- 90 gr hvitt sukker
- 120 gr smør
- 1 ts Freia Bakepulver
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 160 gr hvetemel
- 1 stk egg
- 0.5 pose Freia Non Stop strøssel
- 100 gr hakkede nøtter , om ønskelig
- Fyll
- 15 stk vaniljeis kuler
- 3 ss Freia Sjokolade Topping
- 1 pose Freia Non Stop strøssel
- Du trenger blant annet
- bolle , kjøkkenmaskin, stekebrett, bakepapir
FREMGANGSMÅTE
Begynn med fyllet
Kul opp isen og ha den i en bolle.Rør til den er blitt myk, ha i sjokoladetopping og Non Stop strøssel, rør sammen og sett tilbake i fryseren.
Rør romtemperert smør godt sammen med brunt og hvitt sukker med en kjøkkenmaskin.
Ha i det tørre, deretter ett og ett egg. Tilsett Non Stop Strøssel til slutt og eventuelt nøtter.
Lag kuler av deigen på størrelse med en cherrytomat og sett dem med litt avstand på et stekebrett kledd med bakepapir.
Klem dem litt ned og ha på litt Non Stop strøssel. Stek kakene på 200 °C i 9-10 minutter. Avkjøl.
Ved servering, lag en kule av Non Stop isen og legg den mellom to cookies. Cookies kan holde seg godt, opptil 1 måned i en tett boks i romtemperatur.