Sjokolade- og banankake

Sjokolade- og banankake

Saftig banankake er noe de fleste liker. Og med fyldig Freia Dronning Sjokolade og nøtter, er dette en sikker vinner. Serverer du den med is og Daimkuler, som i denne oppskriften, har du også en kjempegod dessert.

Total Time1 T 5 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 20
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 3 egg
  • 3 dl sukker
  • 75 gr smør
  • 1 dl melk
  • 4.5 dl hvetemel
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 3 bananer (i skiver)
  • 2 dl hasselnøtter , hakkede
  • 2 plate Freia Dronning Sjokolade
  • Pynt
  • 1 pk Freia Daim Strøssel
  • vaniljeis

FREMGANGSMÅTE

  1. Forvarm ovnen til 175 °C.

  2. Visp eggedosis av egg og sukker.

  3. Bland i mel tilsatt bakepulver og vaniljesukker vekselsvis med melken.

  4. Tilsett så smør, bananskiver, hakkede nøtter og grovhakket Dronning Sjokolade.

  5. Fyll røren i en godt smurt avlang form (ca. 2 l), eller i to mindre former. Det er lurt å legge et stykke bakepapir i bunnen av formen, da vil kaken lettere slippe.

  6. Stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt, ca. 45 minutter.

  7. Skjær kaken i tykke skiver. Server med en kule vaniljeis og dryss Daim Strøssel over.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323