Strøsselkonfekt

Strøsselkonfekt

Total Time1 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 40
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Daim & Appelsin
  • 100 gr Freia Melkesjokolade
  • 3 dl cornflakes
  • 0.5 pose Freia Daim Strøssel
  • 0.5 pose Freia Appelsinstrøssel
  • Non Stop topper
  • 100 gr Freia Melkesjokolade
  • 3 dl cornflakes
  • 1 pose Freia Non Stop strøssel
  • Hjertegodt
  • 100 gr Freia Hvit sjokolade
  • 3 dl cornflakes
  • 1 pk Freia Hjertestrøssel
  • Tutti Frutti Drøm
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 1 stk Freia Peanøttkubbe
  • 50 gr salte peanøtter
  • 2 dl cornflakes
  • 1 pose Freia Tutti Frutti Strøssel
  • Du trenger blant annet
  • bolle , kjele, bakepapir

FREMGANGSMÅTE

  1. Daim & Appelsin/Non Stop topper/Hjertegodt

    Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikroovn. Knus cornflakesen litt med hendene. Legg til side noe av strøsselet. Det skal brukes til pynt på utsiden. Bland cornflakes sammen med strøsselet i den smeltede sjokoladen. Form til topper. Settes på et brett med bakepapir, ha litt av strøsselet over til slutt. Sett toppene kaldt. Tutti Frutti Drøm Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikroovn. Hakk peanøttkubben og peanøttene. Knus cornflakesen litt med hendene. Legg til side noe av strøsselet. Det skal brukes til pynt på utsiden. Bland cornflakes sammen med strøsselet i den smeltede sjokolade. Ha i de hakkede peanøttene og peanøttkubben. Form til topper. Settes på et brett med bakepapir, ha litt av strøsselet over. Sett toppene kaldt.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323