Té Cioccolate
Klarer du ikke bestemme deg for om du vil ha en kopp med te eller varm sjokolade? Fyll en kopp med begge deler! Té Cioccolate inneholder krydret te og søt og litt bitter Freia Selskaps Sjokolade. I tillegg kan du servere den med festlige sjokoladeskjeer som i oppskriften her.
INGREDIENSER
- Sjokoladeskjeer
- Freia Hvit sjokolade
- Freia Dronning Sjokolade
- Te
- 2 dl te
- 1 dl melk
- 1 ts sukker
- 6 ruter Freia Selskaps Sjokolade
- Du trenger blant annet
- kjele , bolle, stavmikser, kakesprøyte, teskjeer
FREMGANGSMÅTE
Kakaoen
Trekk te på vanlig måte. Bruk gjerne en krydret te, f. eks chai eller ceylon.Varm opp melk og tilsett sukker. Bland alt sammen og tilsett sjokolade. Kjør blandingen med en stavmikser og servér.
Dryss gjerne kanel eller kakao på toppen.
Sjokoladeskjeer
Smelt ønsket sjokolade i vannbad. Ha sjokoladen i et kremmerhus. Sprøyt sjokoladen forsiktig ned i skjeen.Skjeene må plasseres skrått så den flytende sjokoladen ikke renner ut.
Sprøyt så forsiktig på sjokolade i en kontrastfarge f.eks i sikksakkmønster. Trekk en tannpirker gjennom for å lage mønster.
Sett skjeene til avkjøling. Skjeene kan lages med forskjellige smakstilsetninger f.eks kanel, eller med pynt som strøssel eller farget sukker.