Té Cioccolate

Té Cioccolate

Klarer du ikke bestemme deg for om du vil ha en kopp med te eller varm sjokolade? Fyll en kopp med begge deler! Té Cioccolate inneholder krydret te og søt og litt bitter Freia Selskaps Sjokolade. I tillegg kan du servere den med festlige sjokoladeskjeer som i oppskriften her.

Total Time30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Sjokoladeskjeer
  • Freia Hvit sjokolade
  • Freia Dronning Sjokolade
  • Te
  • 2 dl te
  • 1 dl melk
  • 1 ts sukker
  • 6 ruter Freia Selskaps Sjokolade
  • Du trenger blant annet
  • kjele , bolle, stavmikser, kakesprøyte, teskjeer

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakaoen

    Trekk te på vanlig måte. Bruk gjerne en krydret te, f. eks chai eller ceylon.
  2. Varm opp melk og tilsett sukker. Bland alt sammen og tilsett sjokolade. Kjør blandingen med en stavmikser og servér.

  3. Dryss gjerne kanel eller kakao på toppen.

  4. Sjokoladeskjeer

    Smelt ønsket sjokolade i vannbad. Ha sjokoladen i et kremmerhus. Sprøyt sjokoladen forsiktig ned i skjeen.
  5. Skjeene må plasseres skrått så den flytende sjokoladen ikke renner ut.

  6. Sprøyt så forsiktig på sjokolade i en kontrastfarge f.eks i sikksakkmønster. Trekk en tannpirker gjennom for å lage mønster.

  7. Sett skjeene til avkjøling. Skjeene kan lages med forskjellige smakstilsetninger f.eks kanel, eller med pynt som strøssel eller farget sukker.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323