Valentins Hjertenøttekake

Valentins Hjertenøttekake

Valentins Hjertenøttekake - en søt nøttekake med sjokoladeglasur til Valentines Day. Laget med ekte sjokolade og kjærlighet.

Total Time1 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Mandelbunn
  • 4 stk egg
  • 1.5 dl sukker
  • 1.5 dl hvetemel
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 1 pk Freia Makronfyll
  • Sjokoladeglasur
  • 3 dl fløte
  • 400 gr Freia Kokesjokolade 70%
  • 50 gr smør
  • Dekor
  • 1 pk Freia Hjertestrøssel
  • 1 pk Freia Sølvhjerter
  • 1 plate Freia Hvit sjokolade
  • Du trenger blant annet
  • bolle , visp, kjele, hjerteformet springform

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn

    Egg og sukker piskes til eggedosis.
  2. Hvetemel og bakepulver siktes og røres inn i blandingen sammen med makronfyllet.

  3. Røren helles i en smurt hjerteformet springform med bakepapir i bunnen og stekes i 175 °C i ca.35 min.

  4. Sjokoladeglasur

    Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen.
  5. Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323