Varm tropisk sjokolade
Rykende varm tropisk sjokoladedrikk med eksotisk smak av mango, mild og rund Freia Lys Kokesjokolade og Freia Vaniljesaus. Toppet av kokkoskrem, tørket banan og krokan er dette en kakao du sent vil glemme. Utenlandsfølelse rett i koppen!
25 MIN
Lett
SERVERER 5
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Drikken
- 1 dl mango /pasjonsfrukt nektar
- 1 plate Freia Lys kokesjokolade
- 1 ts Freia Vaniljesaus til koking
- 5 dl creme fine
- Topping
- 1 dl kremfløte eller creme fine
- 1 ss sukker
- 3 ss kokosmelk
- 1 ss tørket banan , knust
- Freia Krokanpynt
- Du trenger blant annet
- kjele , stavmikser, bolle, visp
FREMGANGSMÅTE
Ha nektaren i en kjele og kok opp, kokes til nektaren er redusert til halvparten.
Trekk kjelen av platen, brekk opp sjokoladen og ha den i nektaren.
Rør inn vaniljesauspulveret og creme fine.
Kjør det hele med en stavmikser mens du varmer drikken forsiktig.
Topping
Pisk krem og sukker, bland inn kokosmelk.Pynt med banan og krokanpynt.