FREIALAND ER STENGT MIDLERTIDIG


For å begrense kontakt med våre produksjonsanlegg og ansatte er Freialand midlertidig stengt.

Bakgrunnen for dette er bekymringen rundt spredning av Coronavirus.

Vi vet at mange har gledet seg til å besøke Freia-fabrikken de neste ukene og dette har derfor vært en tung beslutning å ta.

Alle som har bestilt besøk i denne perioden vil bli kontaktet, få refundert betalingen og vil være velkommen til å bestille ny tid for omvisning når vi åpner igjen.

 • Støperiet

  Bor det en kreativ sjokolademaker i deg? Eller er du bare glad i sjokolade? På Støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Du får selvsagt ta med deg sjokoladen din hjem.

 • Opplevelsessenteret

  Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

 • Fabrikken

  Her på Rodeløkka har sjokoladelukten fra Freia preget området siden 1889, og vi er stolte av å vise dere hjertet i bedriften.
  Vi går inn i fabrikkbygget og ser deler av sjokoladeproduksjonen. Det er ikke produksjon i helgene, men vi går inn for å se lokalene og maskinene.

 • Freiasalen

  Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

 • Parken (om sommeren)

  Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid man. – fre. er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Et bedriftsbesøk koster kr 3500,-

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling.

Man kan bestille besøk seks måneder frem i tid. Avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket.

Prisen gjelder én gruppe med inntil 17 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig.
Barn under ti år har dessverre ikke adgang.

Et bedriftsbesøk varer i to timer.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under 18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse til bestilleren og/eller ansvarlig leder.
Her kan du laste ned samtykkeskjema.

Eventuell avbestilling gjøres her.

ALLERGI Vi opplever at mange kontakter oss ang. ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesial-tilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjema.

bestill besøk >