bedriftsbesøk


Teambuilding på Freialand er en sikker vinner! Helt siden Johan Throne Holst kjøpte bedriften i 1892 har fokus på gode velferdsordninger vært i forsetet. Vi byr på gode opplevelser som passer for de fleste bedrifter. Reis tilbake i tid og lær mer om sjokoladens spennende historie. Vi tar en titt på sjokoladeproduksjonen, og opplever kunst av Edvard Munch i vår vakre kantine, Freiasalen. På toppen av det hele får dere muligheten til å støpe deres egen melkesjokolade. Det blir selvfølgelig smaksprøver på veien.

 • Støperiet

  Bor det en kreativ sjokolademaker i deg? Eller er du bare glad i sjokolade? På Støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Du får selvsagt ta med deg sjokoladen din hjem.

 • Opplevelsessenteret

  Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

 • Fabrikken

  Her på Rodeløkka har sjokoladelukten fra Freia preget området siden 1889, og vi er stolte av å vise dere hjertet i bedriften.
  Vi går inn i fabrikkbygget og ser deler av sjokoladeproduksjonen. Det er ikke produksjon i helgene, men vi går inn for å se lokalene og maskinene.

 • Freiasalen

  Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

 • Parken (om sommeren)

  Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Et bedriftsbesøk koster kr 3500,-

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling.

Bestillinger kan gjøres inntil 6 mnd. før besøket, evnt. avbestillinger må senest skje 18 dager før besøket.

Prisen gjelder én gruppe med inntil 17 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig.
Barn under ti år har dessverre ikke adgang.

Et bedriftsbesøk varer i to timer.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under 18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse til bestilleren og/eller ansvarlig leder.
Her kan du laste ned samtykkeskjema.

ALLERGI Vi opplever at mange kontakter oss ang. ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesial-tilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjema.

bestill besøk >