Seniorbesøk


Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie. Dette er morsomt og lærerikt for alle sjokoladeentusiaster. Et besøk som byr på både kunnskap og sjokolade. Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine, med tolv originale Edvard Munch malerier, samt skulpturer av kjente kunstnere. Det vil bli servert kaffe og sjokolade i Freiasalen. Dere får også mulighet til å handle sjokolade i Freias fabrikkbutikk.

  • Opplevelsessenteret

    Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

  • Freiasalen

    Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

  • Parken (om sommeren)

    Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Vi har seniorrabatt, et besøk koster kr. 1900,- (Vanlig pris kr. 3500,-)

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling.

Prisen gjelder for én gruppe på opptil 15 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig.

Et seniorbesøk varer i to timer.

Man kan bestille besøk seks måneder frem i tid. Avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket.

Vi gjør oppmerksom på at det blir produsert produkter med nøtter/peanøtter på Freia, og disse kan også bli servert som smaksprøver. Det finnes ingen nøttefrie soner hos oss. Mondelēz Norge vil ikke bli holdt ansvarlig for evt. allergier.

Eventuell avbestilling gjøres her.

bestill besøk >