seniorbesøk


Bli bedre kjent med sjokoladefabrikken som har preget nærområdet på Grünerløkka i over 100 år. Vi tar deg med på en reise tilbake i tid hvor du får vite mer om vår spennende sjokoladehistorie, og du får oppleve Munch i vår vakre Freiasal. Her blir det også servert kaffe og sjokolade.

  • Opplevelsessenteret

    Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

  • Freiasalen

    Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

  • Parken (om sommeren)

    Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Et seniorbesøk koster kr 1900,-

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling.

Prisen gjelder for én gruppe på opptil 17 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig.
Barn under ti år har dessverre ikke adgang.

Et seniorbesøk varer i to timer.

Bestillinger kan gjøres inntil 6 mnd. før besøket, evt. avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket.

Vi gjør oppmerksom på at det blir produsert produkter med nøtter/peanøtter på Freia, og disse kan også bli servert som smaksprøver. Det finnes ingen nøttefrie soner hos oss. Mondelēz Norge vil ikke bli holdt ansvarlig for evt. allergier.

bestill besøk >