FREIALAND ER STENGT MIDLERTIDIG


For å begrense kontakt med våre produksjonsanlegg og ansatte er Freialand midlertidig stengt.

Bakgrunnen for dette er bekymringen rundt spredning av Coronavirus.

  • Opplevelsessenteret

    Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

  • Freiasalen

    Freiasalen er kanskje Norges vakreste kantine. Veggene er dekorert med tolv malerier signert Edvard Munch, som en gang i tiden ble spesialbestilt av Freia. De sto ferdig til 25-årsjubileumet i 1923. I dag er Freiasalen fredet av Riksantikvaren, og er et lite stykke kunsthistorie.

  • Parken (om sommeren)

    Om sommeren gir vi også omvisning i den flotte Freiaparken, som på 1920-tallet ble laget for at arbeiderne kunne ta en pause i frodige og vakre omgivelser. Her står det mange flotte skulpturer, skapt av kjente norske og internasjonale kunstnere.

Ved besøk på dagtid er det anledning til å handle i vår fabrikkbutikk.

Praktisk informasjon Vi har seniorrabatt, et besøk koster kr. 1900,- (Vanlig pris kr. 3500,-)

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail med en gang etter fullført bestilling.

Prisen gjelder for én gruppe på opptil 15 personer. På dagtid kan vi ta i mot tre grupper samtidig.

Et seniorbesøk varer i to timer.

Man kan bestille besøk seks måneder frem i tid. Avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket.

Vi gjør oppmerksom på at det blir produsert produkter med nøtter/peanøtter på Freia, og disse kan også bli servert som smaksprøver. Det finnes ingen nøttefrie soner hos oss. Mondelēz Norge vil ikke bli holdt ansvarlig for evt. allergier.

Eventuell avbestilling gjøres her.

bestill besøk >