Sjokoladebursdag


Ingenting slår sjokoladebursdag på Freia! Opplegget på Freia passer for alle fra 10 år og oppover. Vi har ingen øvre aldergrense.

Rekkefølgen i en Sjokoladebursdag:

 • 1. Støperiet, spising av pølser for de som har med og støping av sjokolade.

  Bor det en kreativ sjokolademaker i deg? Eller er du bare glad i sjokolade? På Støperiet får du støpe din egen melkesjokolade og pakke den i egendekorert emballasje. Her blir det også servert ulike smaksprøver. Du får selvsagt ta med deg sjokoladen din hjem.

 • 2. Opplevelsessenteret

  Vi tar deg med på en reise i sjokoladens- og fabrikkens historie, helt tilbake til den gang toltekerne dyrket kakaotrær på 800-tallet. Dette er et morsomt og lærerikt univers for alle sjokoladeentusiaster, et interaktivt opplevelsessenter som byr på både kunnskap, smaksprøver, lek og moro.

 • 3. Fabrikken

  Her på Rodeløkka har sjokoladelukten fra Freia preget området siden 1889, og vi er stolte av å vise dere hjertet i bedriften.
  Vi går inn i fabrikkbygget og ser deler av sjokoladeproduksjonen. Det er ikke produksjon i helgene, men vi går inn for å se lokalene og maskinene.

Praktisk informasjon

Sjokoladebursdag koster kr 3500,-. Prisen gjelder én gruppe på inntil 18 personer. Er det en barnebursdag er det plass til inntil 16 barn og to voksne (minst én må være voksen). Alle gjester må være over 10 år eller fylle 10 år i inneværende år. Yngre søsken har dessverre ikke adgang.

Betaling skjer ved bestilling med kreditt/bankkort. Du vil motta en bekreftelse på mail rett etter fullført bestilling. Man kan bestille besøk seks måneder frem i tid. Avbestillinger må skje senest 18 dager før besøket.

Vi starter med å støpe vår egen sjokolade, deretter er det pølsespising for de som har med pølser og lompe/brød, eventuelt pizzasnurrer eller annen enkel håndmat som ikke skal varmes.
Vi stiller alltid med oppvarmet pølsevann, drikkevann, drikkebeger, ketchup og sennep.
Vi anbefaler å ikke ta med egen bursdagssnacks som brus, kaker og godteri. Det blir servert sjokolade underveis i besøket.
Etter spising tar vi en spennende reise i sjokoladens og Freias historie, vi ser på Munch maleriene i Freiasalen og til slutt går vi for å se inn i produksjonslokalet.

En sjokoladebursdag varer i 2,5 time.

Dersom barna har vært her i bursdag tidligere, gi oss beskjed pr. mail så lager vi et litt annet opplegg!

Eventuell avbestilling gjøres her.

ALLERGI

Vi opplever at mange kontakter oss ang. ulike allergier, vi vil informere om at vi ikke kan spesial-tilpasse smaksprøver og vi har ingen nøttefrie soner hos oss. For mer informasjon viser vi til vårt samtykkeskjema.

Vennligst benytt samtykkeskjema til bruk for skriftlig tilbakemelding fra besøkende under 18 år. Skjemaene skal ikke returneres til oss – men er en skriftlig informasjon og bekreftelse til bestilleren og/eller ansvarlig leder.

Bursdagsinvitasjon finner du her.