Banankake

Banankake

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 16
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 8 stk banan er
  • 6 stk egg
  • 500 gr sukker
  • 250 gr smør
  • 700 gr hvetemel
  • 2 ss Freia Vaniljesukker
  • 2 ss Freia Bakepulver
  • 1 ts natron
  • 2.5 dl melk
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • Glasur
  • 100 gr Freia Lys kokesjokolade
  • 500 gr smør
  • 150 gr Philadelphia Original
  • 500 gr melis
  • 5 ss Freia Regia Bakekakao
  • 3 ss kaffe
  • Du trenger blant annet
  • langpanne
  • sprøytepose

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Mos bananene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og bland smør og melk vekselsvis med det tørre. Tilsett bananmos og hakket sjokolade til slutt. Når alt er godt blandet, helles røren over i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken på 160 °C i 25 minutter. Avkjøl kaken helt før glasuren strykes på.
  2. Glasur

    Smelt sjokoladen og avkjøl litt. Pisk smør og Philadelphia godt sammen. Tilsett melis, kakao og kaffe litt etter litt. Ha i sjokoladen til slutt og rør til glatt masse. Bre glasuren over hele kaken og lag mønster eller spøyt den på med en sprøytepose.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323