Brownies med Daim-dip

Brownies med Daim-dip

Total Time35 MIN
LettLett
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Brownies
  • 190 gr smør
  • 500 gr sukker
  • 225 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 5 stk egg
  • 250 gr hvetemel
  • 1 ts salt
  • 300 gr hakkede nøtter
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 2 pose Freia Non Stop strøssel
  • Til servering
  • Freia Daim Topping
  • trepinner
  • Du trenger blant annet
  • bolle , kjele, langpanne, bakepapir

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smøret i en stor kjele, ha i sukker og hakket sjokolade. Rør dette sammen og ta kjelen av platen. Avkjøl. Rør inn ett og ett egg, ha i det tørre samt nøtter. Rør godt sammen og ha i Non Stop Strøssel til slutt. Hell røren i en høy, stor langpanne kledd med bakepapir og stek på 180 °C i ca. 10 minutter. Brownien er ferdig når hele overflaten er blitt lysere brun. Den skal være klissete i konsistensen. Sett hele formen kaldt og ta kaken ut av formen først når den er helt kald. Kutt i biter og tre på en pinne. Dypp i Daim Topping og server.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323