Champagnegelé

Champagnegelé

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Gelé
  • 1 pk Freia Bringebærgelé
  • 2 dl musserende vin eller farris
  • Pynt
  • 1 stk sitron
  • sukker , gjerne farget
  • Du trenger blant annet
  • skål, champagneglass

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag Freia Bringebær hurtiggelé etter anvisning på pakken, men bruk bare 3 dl vann. La den avkjøle litt, og pisk inn musserende vin for å få frem boblene. Gni inn kanten på fire champagneglass med sitronsaft og dypp kanten deretter i sukker. Hell geléen straks over i glassene for å bevare boblene. Sett til avkjøling. Geléen bør serveres innen to timer. Står den for lenge vil boblene forsvinne.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323