Cupcake med sjokoladelokk

Cupcake med sjokoladelokk

Total Time50 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Muffins
  • 4 dl sukker
  • 250 gr smør
  • 4 stk egg
  • 2 dl melk
  • 6 dl hvetemel
  • 3 ts Freia Bakepulver
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • Frosting
  • 125 gr smør
  • 125 gr Philadelphia Original
  • 250 gr melis
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • Pynt
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 1 pk Freia Fruktblanding
  • gull (fås i spesialforretninger)

FREMGANGSMÅTE

  1. Muffins

    Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett vekselvis egg, melk og det tørre. Fyll formene 2/3 fulle og stek dem på 175 °C. Små stekes i 15-20 minutter, store i 20-25 minutter.
  2. Frosting

    Pisk smør og Philadelphia godt sammen, tilsett så litt og litt melis og vaniljesukker. Pynt Sjokoladelokk lages ved å sprøyte en enkel topp frosting. Sett cupcaken med frosting i kjøleskapet så frostingen blir kald og hard. Ta ut cupcaken og dypp frostingen ned i smeltet Freia Dronning Sjokolade. Alternativt kan man helle over Freia Sjokoladetrekk som også vil stivne på den kalde frostingen.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323