![Cupcakes med Non Stop](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/2414dab9-7af0-4dd6-8dc6-b59c370eb529.jpg)
Cupcakes med Non Stop
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Muffins
- 4 dl sukker
- 250 gr smør
- 4 stk egg
- 2 dl melk
- 6 dl hvetemel
- 3 ts Freia Bakepulver
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- Frosting
- 125 gr smør
- 125 gr Philadelphia Original
- 250 gr melis
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 100 gr Freia Dronning Sjokolade
- Pynt
- 1 pose Non Stop
- Du trenger blant annet
- sprøytepose , former
FREMGANGSMÅTE
Muffins
Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett vekselvis egg, melk og det tørre. Fyll formene 2/3 fulle og stek dem på 175 °C. Små stekes i 15-20 minutter, store i 20-25 minutter.Frosting
Pisk smør og Philadelphia godt sammen, tilsett så litt og litt melis og vaniljesukker. Smelt sjokoladen, avkjøl den noe og rør den inn i frostingen til slutt. Det kan være lurt å skjære av toppen på cupcaken for da sitter frostingen bedre. Pynte med Freia Non Stop.