Dessertkake

Dessertkake

Total Time2 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 2 pk Oreokjeks
  • 40 gr smør
  • 1 pk Freia Sjokolademousse med Melkesjokolade
  • 350 gr Philadelphia Original
  • 100 gr sukker
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 2.5 dl Gresk yoghurt
  • 2 plate gelatin
  • 1 pk Freia Bringebærgelé
  • bringebær
  • Du trenger blant annet
  • form 24cm

FREMGANGSMÅTE

  1. Knus 14 kjeks fint, og bland dem med smeltet smør. Trykk massen ut i en form, ca. 24 cm. Lag mousse, bruk fremgangsmåte to på pakken. Hell moussen over bunnen og stryk den glatt. Settes kaldt. Bløtlegg gelatin. Kok 1 dl vann og bland i gelépulveret. Tilsett gelantin. Visp sukker, vaniljesukker og Philadelphia godt sammen. Tilsett yoghurt og til sist forsiktig gelémassen. Rør inn fire hakkede Oreo kjeks. Hell over moussen, og stryk glatt. Sett kaken kaldt, minst 2 timer. Pynt med friske bær og hakket kjeks.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323