Dronningens Ganachekake

Dronningens Ganachekake

En luksuriøs og mektig sjokoladekake bakt med ekte Freia Dronning Sjokolade, for en mild og utpreget sjokoladesmak. Den består av deilig sjokoladekrem (Ganache), frisk gelè og vaniljefyll. Selve oppskriften er litt utfordrende, men aboslutt verdt arbeidet. En sjokoladekake som er en dronning verdig!

Total Time1 T 40 MIN
VanskeligVanskelig
ServererSERVERER 8
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 4 stk egg
  • 175 gr sukker
  • 175 gr hvetemel
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • Sjokoladekrem, fyll og pynt
  • 3 dl kremfløte
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 1 pk Freia Bringebærgelé
  • 1 pk Freia Kakefyll med vaniljesmak
  • friske bær

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Smelt sjokoladen til bunnen i et vannbad.
  2. Visp eggedosis av egg og sukker og rør inn sjokoladen.

  3. Bland hvetemel og bakepulver og vend dette inn i røren.

  4. Hell røren i godt smurt form. Stekes ved 180 °C i ca. 40 min. i springform ca. 22 cm i diameter på nederste rille.

  5. Sjokoladekrem (Ganache) og fyll

    Kok opp fløten med sjokolade til sjokoladekremen og rør så sjokoladen smelter helt. Avkjøl sjokoladefløten i kjøleskapet.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323